Mies! 10 tapaa testata, onko nainen todella kiinnostunut sinusta

08.05.2013 20:15 - Katariina Näreaho

Mitä tehdä, kun uusi tuttavuus vaikuttaa varteenotettavalta kumppanilta, mutta vastapuolen tunteista ei voi olla täysin varma? Ihmissuhdesivusto Your Tango listasi kymmenen tapaa, joiden avulla miehet voivat selvittää, tunteeko nainen vetoa heihin vai ei.

Naisten aivoitukset vaikuttavat olevan miehille täyttä hepreaa. Ei siis ihme, että toisen lukeminen tuntuu joskus hyvin vaikealta, ellei jopa mahdottomalta. Mistä sitten tietää, onko nainen kiinnostunut vai onko kyseessä pelkkä kaverisuhde? Alla 10 tapaa, joiden avulla sen saattaa saada selville.

1. Yksi helpoimmista tavoista selvittää, tunteeko nainen sinua kohtaan samalla tavalla, on lähettää hänelle yksinkertainen tekstiviesti. Pelkkä "Moikka Anna!" voi riittää. Jos saat vastaukseksi pelkän "Moi", ei hän todennäköisesti tunne sinua kohtaan samalla tavalla. Sen sijaan, jos nainen alkaa kysellä kuulumisiasi ja kirjoitella enemmänkin, on mahdollista, että hän tuntee vetoa. Tietenkään näin ei ole joka tapauksessa, joten älä laske mahdollisuuksiasi pelkän tekstiviestin varaan.

2. Suorempi lähestymistapa voi toimia paremmin. Kesken työpäivän lähetetty "Toivottavasti päiväsi on sujunut hyvin" tai "Halusin vain kertoa, että tulit juuri mieleeni" kertoo hänelle sinun tunteistasi. Jos saat häneltä yhtä vaaleanpunaisen ja ruusuisen vastauksen, on hän hyvin todennäköisesti samoilla linjoilla kanssasi. Sen sijaan pelkkä "Kiitos" tai vastaamatta jättäminen viestivät siitä, että häntä ei voisi vähempää kiinnostaa - päinvastoin. Vastaavanlaiset tekstarit saavat usein naiset vain ahdistumaan, jos viestin lähettäjä ei kiinnosta.

3. Soita naiselle silloin, kun tiedät että hän on kiireinen, esimerkiksi työpäivän aikana tai kun hänen lempiohjelmansa tulee televisiosta. Jos hän jää rupattelemaan kanssasi kiireistään huolimatta, hyvä! Jos puhelu loppuu lyhyeen eikä takaisinsoittoa kuulu, ei hän todennäköisesti tunne vetoa sinuun.

4. Pyydä hänet yllätystreffeille, esimerkiksi kahville, lyhyellä varoitusajalla keskellä viikkoa. Jos nainen todella on kiinnostunut sinusta, ei hän malta odottaa näkemistäsi. Kieltävä vastaus ei tässä tapauksessa välttämättä tarkoita sitä, että nainen ei tuntisi vetoa sinua kohtaan - ehkä hän ei vain ehdi. Jos et kuitenkaan saa samalla kertaa siirrettyä tapaamistanne toiselle ajankohdalle, kielii tämä siitä, että tunteet eivät välttämättä ole molemminpuolisia.

5. Jos sinä olet kommunikoinnissanne se aktiivinen osapuoli, pidä pari päivää taukoa. Lopeta jatkuva tekstiviesteillä ja puheluilla pommittaminen. Jos nainen ei ota sinuun yhteyttä, voi olla ettei häntä loppujen lopuksi edes kiinnosta. Sen sijaan, jos nainen itse ottaa yhteyttä sinuun hiljaiselon aikana, voit hyvillä mielin todeta, että hän todella haluaa olla kanssasi tekemisissä.

6. Mainitse toisesta naisesta. Ole kuitenkin varovainen tämän asian kanssa. Ethän halua antaa väärää käsitystä, että katselisit muita naisia. Anna kuitenkin ymmärtää että ympärilläsi on pyörinyt joku, joka on kiinnostunut sinusta. Jos nainen osoittaa mustasukkaisuutta, on lähes varmaa että hän haluaisi sinut vain itselleen.

7. Ota selvää, onko hän kertonut ystävilleen sinusta. Voit kysyä naiselta itseltään suoraan, mitä mieltä hänen ystävänsä olivat kun tämä kertoi sinusta heille. Miehet, voitte olla varmoja siitä, että jos nainen on todella kiinnostunut sinusta, hän kyllä kertoo siitä ystävilleen. Jos et ole osa heidän keskusteluitaan, on se sama kuin sinua ei olisi olemassakaan.

8. Tarkkaile hänen kehonkieltään kun olette yhdessä. Hymyily, nauraminen ja flirttailu ovat merkkejä ihastumisesta. Jos hän tuntee olonsa mukavaksi kanssasi ja kainalossasi, on selvää että kiinnostusta riittää. Jäykkyys, etäisyys ja varautuneisuus viestivät pikemminkin ahdistuneisuudesta.

9. Yksi tapa testata naisen kiinnostusta on kertoa hänelle, että joudut perumaan sovitut treffinne. Jos nainen on kiinnostunut sinusta, osoittaa hän avoimesti olevansa pettynyt treffien peruuntumiseen. Lisäksi hän on valmis sumplimaan uuden tapaamisen. Hällä väliä -asenne voi tarkoittaa sitä, ettei hän alun perinkään ollut innostunut tapaamaan sinua.

10. Kutsu hänet mukaan johonkin harrastukseesi tai tapahtumaan johon olet menossa. Se voi olla esimerkiksi kaveripiirisi jalkapallo-ottelu tai jokin muu. Jos hän on kiinnostunut sinusta, saapuu hän paikalle, vaikka itse jalkapallo ei hänen sydäntään lähellä olisikaan.

Lopuksi vielä tärkeä muistutus miehille: Älä leiki ja testaa naista liikaa. Kepillä jäätä tökkimiselläkin on oltava rajasi. Paras tapa on kysyä tältä suoraan, mitä hän tuntee sinua kohtaan.

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat