Auto on aina siisti, seksi on vain seksiä - neljä miehille ominaista tapaa selitettiin tieteen keinoin

26.08.2013 22:15 - Reija Saarinen

On olemassa miehille ominaisia asioita, joita nainen ei voi ymmärtää. Nyt onneksi nämäkin mysteerit on selvitty. 

Alla neljä miehille ominaista tapaa sekä selitykset niihin. 

Hänen autonsa on tahraton, mutta koti kaaoksessa

Autonvalmistaja BMW palkkasi psykologeja valottamaan sitä, miten omituinen suhde miehillä on autoaan kohtaan. Selvisi, että usein miehet näkevät autonsa osana itseään, joten siihen panostetaan ja siitä huolehditaan, aivan kuten itsestäkin. 

Hän voi harrastaa seksiä ja sen jälkeen vaan häipyä

Yksi perustelu tälle toiminnalle on biologinen. Sen mukaan miehet on aktivoitu toimimaan niin, että he maksimoivat jälkeläisten määrän. Tästä syystä mies yrittää tehdä jälkeläisiä niin monen naisen kanssa kuin mahdollista. 

Kaunis nainen sekoittaa miehen pään

Erään tutkimuksen mukaan mies todellakin voi unohtaa jopa oman osoitteensa, jos hän kokee tapaamansa naisen erittäin viehättäväksi. Tutkimuksessa 40 heteromiestä teki muistitestin sen jälkeen, kun heistä jokainen oli jutellut viehättävän naisen kanssa. Testin tulokset olivat surkeita. Tutkijoiden mukaan tämä saattaa johtua siitä, että kauniin naisen kanssa jutellessa miehen suurin tavoite on tehdä vaikutus, tämän takia muisti heikkenee hetkellisesti. 

Hän rakastaa väkivaltaista urheilua

Miesten testosteronitasot nousevat silloin, kun he katsovat kannattamansa joukkueen toimintaa. Kamppailulajit on aina liitetty aggressioon, kilpailuun sekä riskinottoon. Mitä vähemmän mies saa toteuttaa kilpailuviettiään tosielämässä, sitä enemmän hän etsii sitä urheilun parista. 

Lähde: News.com.au

Kilpailut

Uusimmat