Kaipaatko kolmea suurta sanaa? 12 tekoa, joista tiedät miehen rakastavan sinua

05.02.2014 22:15 - Senni Loikala

Monelle miehelle tuottaa vaikeuksia kertoa rakastavansa kumppaniaan. Your Tango -sivusto kokosi kuitenkin merkkejä miehen käytöksestä, joilla tunteet on mahdollista selvittää ilman suuria sanoja.

Monet naiset janoavat miehen huulilta kolmea sanaa: "Minä rakastan sinua". Tunteista puhuminen on kuitenkin monesti vaikeaa. Your Tango -sivusto kokosi merkkejä, joista tiedät miehesi rakastavan sinua ilman suuria rakkaudentunnustuksia.

1. Hän kuuntelee sinua. Jos mies osoittaa kiinnostustaan, kun olet puhumassa, on se usein merkki ainutlaatuisista tunteista. Hän saattaa nojata eteenpäin ja nyökkäillä näyttääkseen ymmärtävänsä sinua.

2. Hän koskettelee hiuksiaan. Koskettelemme usein hiuksiamme, kun olemme hermostuneita. Jos miehen käsi eksyy hänen hiuksiinsa etenkin romanttisen jännitteen synnyttyä, saattaa hän haluta kertoa tunteistaan, mutta ei vain löydä oikeita sanoja.

3. Hän nauraa paljon. Mitä enemmän mies nauraa seurassasi, sitä enemmän hänellä todennäköisesti on myös tunteita. Jos mies pitää sinua hauskana eikä voi olla nauramatta, suhteenne on varmasti hänelle erityinen. 

4. Hän suutelee pitkään ja intohimoisesti. Jos mies rakastaa suutelua kanssasi ja uppoutuu säännöllisesti intohimoisiin suuteloihin, olisi ihme, jos hänellä ei olisi aitoja tunteita sinua kohtaan. 

5. Hänen ystävänsä pitävät sinusta. Kun rakkaasi ystävät näkevät, miten suhteenne on tehnyt hyvää miehelle, he varmasti osoittavat hyväksyvänsä sinut. Jos huomaat miehen ystävien viihtyvän seurassasi, on se usein yksi tärkeä merkki toimivasta suhteesta.

6. Hän soittelee ja tekstailee huvin vuoksi. Rakastunut mies saattaa ottaa yhteyttä naiseen ilman mitään järkevää syytä. Jos puhelimeesi tulee näennäisesti tyhjänpäiväisiä viestejä, osoittaa se, että mies ajattelee sinua pitkin päivää.

7. Hän koskettaa sinua spontaanisti. Kun olette julkisilla paikoilla, pitääkö mies kättään ympärilläsi tai kävelettekö käsi kädessä? Miehet, jotka hakevat fyysistä läheisyyttä muulloinkin kuin seksuaalisessa kanssakäymisessä, ovat todennäköisesti tunnekoukussa rakkaaseensa.

8. Hän tekee samoin kuin sinä. Kun pariskunnista tulee toisilleen läheisiä, he alkavat huomaamattaan toimia joissain asioissa toistensa lailla. Ravintolassa mies saattaa pistää ruokaa suuhunsa samaan aikaan kuin sinä tai muuttaa asentoaan vastaamaan omaa kehonkieltäsi.

9. Hän haluaa katsekontaktin sinuun. Esimerkiksi ollesanne samoissa juhlissa, mutta eri porukoissa, mies saattaa luoda sinuun silloin tällöin katseita. Miehet, jotka pyrkivät vaihtamaan katseita naisen kanssa, ovat monesti varsin ihastuneita.

10. Hän panostaa ryhtiinsä. Miehet, jotka haluavat tehdä vaikutuksen naiseen, istuvat ja seisovat monesti tavanomaista ryhdikkäämmin. Jos miehesi ryhti kohentuu, kun tulet hänen seuraansa, haluaa hän näyttävän hyvältä sinun silmissäsi.

11. Hän antaa sinulle lahjoja ajatuksella. Miehen antaman lahjan arvolla ei vielä ole merkitystä. Jos hän antaa sinulle pienenkin paketin, johon hän on saanut idean esimerkiksi yhteisestä vitsistänne, olet hänelle todennäköisesti lähellä hänen sydäntään. 

12. Hän haluaa viettää aikaa kanssasi. Jos mies haluaa yhteisiä harrastuksia, on se usein merkki kiintymyksestä toiseen puoliskoonsa. Myös pienet arkiset asiat, kuten kaupassa käyminen yhdessä tai kotitöiden tekeminen kahden, osoittaa miehesi haluavan jakaa arjen kanssasi.

Uutisoimme aiemmin erikoisista asioista, joita rakkaus saa aikaan. Pääset lukemaan rakkauden sivuvaikutuksista täältä.

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat