Kun ulkonäöllä ei ole väliä: Sokeat kertovat, mitkä 5 asiaa todella tekevät ihmisestä seksikkään

13.03.2014 17:45 - Heli Thoren

Ihana ääni ja keinuva kävely. Näkökykynsä menettäneet ihmiset kertovat, millä on väliä, jos ulkonäköä ei ihmisen seksikkyydessä huomioida.

Moni meistä syttyy siitä, mitä näkee. Mutta entä jos seksikästä kumppania etsisi täysin ilman näkökykyä? Sokeat paljastavat viisi asiaa, jotka tekevät ihmisestä seksikkään kun ulkonäköä ei lasketa mukaan:

Ääni

Sokeat kiinnittävät huomiota ääneen. He myös kertovat, että sillä, miten ääntään käyttää, on yllättävän paljon merkitystä seksikkyydessä. Pehmeä äänenpaino on seksikkäämpi kuin kiivas ja nopea. Itsevarmuus paistaa myös äänestä.

Kurvit ja pehmeä iho

Moni nainen haaveilee hoikemmasta vartalosta, mutta sokeat miehet kertovat, että kurvit itse asiassa tuntuvat käteen paljon paremmalta. Muhkea lantionkaari on pehmeämpi kuin hyvin hoikka. Myös pehmeä iho on vastustamattoman seksikäs.

Kävelytyyli

Seksikäs kävelytyyli on varmaa ja hieman keinuvaa. Sen voi myös kuulla, vaikka ei pääsisikään näkemään, miten petikumppani liikkuu. Varmast askeleet ovat yllättävän seksikkäitä.

Tuoksu

Tuoksu välittyy erityisen herkästi silloin, kun näköaistia ei voi enää käyttää. Tämä ei tarkoita sitä, että hajuveden lisääminen kannattaa tai ainakaan sitä ei tulisi ylettömästi käyttää. Myös puhtaan ihon tuoksu on sokeiden mukaan erityisen houkutteleva.

Läsnäolo

Sen, että toinen on mukana seksikkäässä hetkessä, tuntee. Läsnäolo hetkessä on erityisen seksikästä ja kiihottaa paljon enemmän kuin se, että miettii vatsamakkaroitaan rakastellessa. Usko ja luota, että olet upea. Se tuo läsnäoloa ja hyvän olon seksiin.

Lähde: Cosmopolitan.com

Kilpailut

Uusimmat