Millaisista rinnoista pidät? Testi paljastaa sinusta enemmän kuin arvaatkaan

20.03.2014 13:45 - Heli Thoren

Suuret, pienet, muhkeat, kiinteät ja niin edelleen. Kauniita rintoja on monenlaisia, mutta se, millaisista mies pitää, saattaa paljastaa paljon.

Rinnat ovat monen mieleen - oli kyse sitten millaisesta varustuksesta tahansa. Jokaisella meistä on kuitenkin omanlaisensa mieltymykset, jotka puolestaan kertovat myös jotain luonteesta. Testaa, mitä rintamieltymyksesi kertoo sinusta:

Mitkä näistä rinnoista ovat eniten sinun mieleen?

1. Pienet rinnat:

2. Silikonirinnat:

3. Suuret rinnat:

4. Hyppyririnnat:

Tulokset:

Piditko eniten pienistä rinnoista?

Haluat pitää elämän hallinnassasi. Epäjärjestys voi viedä keskittymiskykysi, niinpä pidät kodin ja työpöytäsi mielelläsi siisteinä.

Olet aktiivinen, sosiaalinen ja seikkailunhaluinen. Pidät naisista, jotka ovat kokeilunhaluisia ja pysyvät vauhdissasi mukana. Unelmanainen rakastaa matkustamista sekä elämän kokemista ja haluaa tehdä ne yhdessä kanssasi.

Seksin suhteen olet myös rohkea ja kokeilunhaluinen. Myös läheisyys ja hellyys suhteessa ovat sinulle tärkeitä.

Piditkö eniten silikonirinnoista?

Sinulle se, miltä näytät ja miltä kumppanisi näyttää, ovat tärkeitä asioita. Parisuhteessasi haluat olla dominoivampi osapuoli. Mielestäsi naisen kuuluu tuoda naiseuttaan esiin.

Olet sulaa vahaa pitkien hiuksien, korkokenkien ja minimekkojen edessä. Toivot, että naisesi pitää kunnostaan ja vartalostaan hyvää huolta, koska niin teet sinäkin. Sinulle puoliso on saalis, ja nautit siitä, että hän kääntää myös muiden päät. Haluat, että olette pari, joka takuulla huomataan.

Et aina osaa keskittyä siihen, miltä naisesta seksiä harrastessa tuntuu. Seksissäkin sinulle visuaalinen puoli on tärkeää - joskus jopa sielujen yhteyttä tärkeämpää.

Piditkö eniten suurista rinnoista?

Olet perhekeskeinen ja lapsirakas. Pidät suurista kuvioista niin työ- kuin yksityiselämässäkin ja vedät tarvittaessa linjat suoriksi. Sinua eivät pelota suuretkaan haasteet.

Tikkulaihat naiset eivät käännä päätäsi. Mielestäsi naisessa pitää olla kurveja, joista ottaa kiinni. Et kavahda jenkkakahvoja tai pieniä vatsamakkaroita. Harrastat luultavasti jonkinlaista palloilulajia. Pelaat puulaakijalkapalloa tai heittelet kavereiden kanssa koripalloa. Juot kahvisi maidolla.

Pidät perinteisestä seksistä, jossa rinnat näyttelevät suurta osaa. Osaat helliä niitä, mutta tykkäät tarttua niihin myös kävellessä naisen ohi keittiössä.

Piditkö eniten hyppyririnnoista?

Olet nuorekas ja pukeudut hyvin. Haluat pitää itsestäsi huolta. Juoksulenkit, kuntosalikäynnit ja terveelliset lounaat ovat osa arkeasi. Menestyminen työelämässä on sinulle tärkeää.

Pidät huumorintajuisista ja rennoista naisista. Haluat panostaa parisuhteeseen. Tiedät, miten naista hellitään sekä huomioidaan - ja teet sen, silloin kun sinulla on siihen työ- ja harrastuskuvioilta aikaa.

Sängyssä pidät erikoisista asennoista ja notkeat naiset varastavat sydämesi. Lempiasentosi on takaapäin ja pidät suuseksistä: sekä antamisesta että vastaanottamisesta.

Nainen, haluatko treenata omaa rintavarustustasi. Hyvät treeniliikkeet täällä.

Kilpailut

Uusimmat