Onko hän rakastunut? Pienet merkit, jotka paljastavat totuuden

21.03.2014 17:15 - Reija Saarinen

Miehen rakkauden voi päätellä muutamista pienistä asioista.

Jokainen on varmasti jossain vaiheessa joutunut pohtimaan toisen tunteita. Onneksi kiintymyksen ja rakkauden voi helposti päätellä muutamista pienistä jutuista, joita toinen tekee. Alla muutama hyvä esimerkki.

1. Hän todellakin välittää

Oletko huomannut, että hän osoittaa sinulle tukeaan silloin, kun vähiten odotat sitä? Rakastunut ihminen tekee yleensä kaikkensa toisen ihmisen hyvinvoinnin eteen. Hän siis yrittää parhaansa mukaan piristää sinua ja tekee kaikkensa, että sinulla on parempi olo.

2. Hän asettaa sinut myös ennen kavereita

Miehille kaverit ovat kaikki kaikessa. Kavereiden kesken harrastetaan ja katsellaan pelejä. Jos mies viettääkin mieluummin aikaa sinun kuin ystäviensä kanssa, tarkoittaa se melko varmasti sitä, että hän on rakastunut.

3. Hän tekee pieniä asioita

Pienet teot ovat miesten tapa kertoa, että hän välittää sinusta. Jos hän esimerkiksi tietää lempisuklaasi ja yllättää sillä sinut, on hän melko varmasti rakastunut. Myös muut pienet teot kertovat välittämisestä.

4. Hän haluaa, että ihmiset tutustuvat sinuun

Jos mies on innoissaan esittelemässä sinua ystävilleen ja tuttavilleen, on hän melkoisen suurella todennäköisyydellä rakastunut. Tämä ele kertoo nimittäin siitä, että hän haluaa muiden näkevän oman ihastuksen kohteensa.

5. Hän haluaa sinulle vain parasta

Jos mies rakastaa sinua, hän haluaa sinulle vain pelkästään parasta. Hän antaa sinulle hyviä neuvoja ja katsoo perääsi. Mies joka on rakastunut, haluaa vain tehdä sinut onnelliseksi.

Aiemmin olemme uutisoineet erikoisista asioista, joita rakkaus saa kehossamme aikaan. Jutun löydät täältä.

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat