Suuntaa kohti tulevaa - keinot, joiden avulla pääset yli erosta

07.04.2014 21:15 - Reija Saarinen

Ero on aina ikävä asia. Totuus kuitenkin on, että siitäkin pääsee yli, kunhan muistaa, että elämä jatkuu.

Ero on aina ikävä asia, jonka käsittely vaatii aikaa. Tärkeää on kuitenkin muistaa se, että eron jälkeenkin on elämää. Alla muutamia asioita, joiden avulla erosta selviäminen on helpompaa.

1. Hyväksy se, että suhde on tullut päätökseen

Tämä on yksi vaikeimmista, mutta tärkeimmistä asioista, jotka tulee oppia eron jälkeen. Jos et hyväksy asiaa, on sitä myös hyvin vaikea käsitellä. Toipuminen vie aikaa ja sattuu, mutta eteenpäin ei pääse ennen kuin jättää vanhan taakseen.

2. Anna itsellesi aikaa

Ero on aina ikävä asia, joka saa esiin monenlaisia tunteita. Anna siis itsellesi aikaa käsitellä kipua ja surua. Älä välttele niitä, sillä joskus sinun on ne kuitenkin kohdattava.

3. Älä stalkkaa eksääsi

Toisen tekemisten kyttääminen eron jälkeen ei todellakaan kannata. Anna siis kumppanisi jatkaa elämäänsä ja tee samoin itse.

4. Älkää yrittäkö olla vain ystäviä

Ystävyyteen pyrkiminen heti eron jälkeen on liikaa ja aivan liian pian. Kukaan kun ei voi kytkeä omi tunteitaan pois päältä niin halutessaan. Älkää siis olko tekemisissä jos vain mahdollista. Erossa oleminen auttaa molempia toipumaan nopeammin.

5. Rakastu elämääsi uudelleen

Vietä aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa. Aloita uusi harrastus ja etsi elämästäsi hyviä asioita. Aseta itsellesi myös uusia toiveita ja haaveita ja suuntaa niitä kohti. Älä anna minkään pidätellä sinua.

6. Älä kiirehdi uuteen suhteeseen

Monella on tapana kiirehtiä uuteen suhteeseen välttääkseen ikävät tunteet, kuten yksinäisyyden ja kivun. Ei kuitenkaan ole ketään kohtaan reilua, jos käytät häntä vain omien tunteidesi lievittämiseen. Sure rauhassa ja opettele olemaan yksin. Huomaat kyllä, kun olet valmis uuteen suhteeseen.

Aiemmin olemme uutisoineet asioista, joita jokaisen sinkun kannattaa pitää mielessä. Tuon jutun löydät täältä.

Lähde: Lifehack

Kilpailut

Uusimmat