Älä urpoile! Kahdeksan asiaa, joilla miehet luulevat tekevänsä vaikutuksen naiseen

23.04.2014 20:45 - Katariina Näreaho

Miehet ja naiset tuntuvat toisinaan olevan kotoisin eri planeetoilta, joten välillä vastakkaisen sukupuolen ymmärtäminen voi olla hankalaa. Miten sitten naiseen tehdään vaikutus ja mitä ehdottomasti ei kannata tehdä?

Vaikutuksen tekeminen voi olla pienestä kiinni. Se mikä miehistä tuntuu hyvältä iskuyritykseltä, voi tosiasiassa tehdä hänestä vain täydellisen törpön.

Joten miehet! Nämä kahdeksan asiaa on syytä muistaa, kun haluatte tehdä vaikutuksen naiseen.

1. Älä kehuskele varoillasi. Ei ole typerää omistaa paljon rahaa ja ostaa sillä kivoja asioita. On typerää leveillä rahoilla ja ostoksilla ja käyttäytyä kuin rikas ääliö.

2. Älä kehuskele saavutuksillasi. Yksikään nainen ei halua kuulla, kuinka monen kanssa olet maannut ja kuinka helposti pystyt naisia kaatamaan.

3. Älä kehu itseäsi liikaa. Vaikka omien hyvien puolien kertominen onkin tärkeää, huomaavat naiset kyllä, milloin omakehu alkaa haista. Älä siis pidä itsestäsi ylistyspuhetta, jossa luettelet, minkä takia juuri sinä olet maailman paras poikaystävä. Osoita se mieluummin teoilla.

4. Älä solvaa naisia. Vaikka naisilla onkin silloin tällöin tapana juoruta kilpasiskoksistaan melko ikäväänkin sävyyn, älä osallistu tähän millään tavalla. Teet vain huonon vaikutelman. Naisvastaiset kommenttisi saavat sinut näyttämään täydeltä idiootilta ja sovinistilta.

5. Älä solvaa miestä, jota nainen sillä hetkellä tapailee. Jos koet vetovoimaa tuntemaasi naiseen, joka sillä hetkellä tapailee toista miestä, älä alennu haukkumaan deittiä. Ilkeät kommentit eivät saa naisen mieltä muuttumaan, eivätkä ainakaan saa häntä rakastumaan sinuun!

6. Älä valehtele kiinnostuksen kohteistasi vain sen takia, että tekisit naiseen vaikutuksen. Älä myöskään sen takia, että haluat osoittaa, kuinka paljon yhteistä teillä (muka) on.

7. Älä puhu vain itsestäsi. On kohteliasta kuunnella ja olla aidosti kiinnostunut toisesta. Yhtä kohteliasta on kertoa itsestään, mutta jälleen kerran muista, että omakehu haisee.

8. Älä puhu liikaa seksistä. Vaikka pieni flirtti onkin paikallaan, voi liian ronskit puheet vain säikäyttää naisen. Tähän lukeutuvat myös alastonkuvat, joita ei kannata lähetellä, elleivät ne ole sataprosenttisen toivottuja.

Kuinka sitten ensitreffeillä saa tehtyä hyvän ensivaikutelman? Lue hyviä vinkkejä lisää täältä.

Lähde: Reddit

Kilpailut

Uusimmat