Haluatko tehdä hyvän ensivaikutelman treffeillä? 4 asiaa, jotka kannattaa muistaa

22.04.2014 16:15 - Reija Saarinen

Yllättävää kyllä, 12 minuutissa selviää, oletko kiinnostunut treffikumppanistasi vai et.  

Varsinkin naisilla on tapana viettää paljon aikaa treffeille valmistautumiseen. Totuus on kuitenkin se, että oman kiinnostuksen saa selville jo 12 minuutissa. Näin on ainakin, jos uskomme tutkimusta,  jossa oli mukana 2000 sinkkua. 

Tutkimuksen mukaan huomaamme hämmästyttävän nopeasti asioita, jotka saattavat ratkaista sen, eteneekö suhde vai ei. Tällaisia asioita ovat muun muassa katsekontakti, hymy, äänenpaino, hienhaju sekä vaatevalinnat. Tämän vuoksi hyvän ensivaikutuleman tekeminen on suunnattoman tärkeää.

Miten sitten voi tehdä vaikutuksen 12 minuutissa? Tässä muutama tutkimuksessa esiin noussut vinkki.

1. Muista ottaa katsekontakti, hymyile ja keskity siihen, mitä toinen sinulle puhuu. Näistä jokainen on äärettömän tärkeä ensivaikutelman luomisessa.

2. Älä kysele liikaa. Tutkimuksen mukaan mitä enemmän kysymyksiä pikatreffeillä esitettiin, sitä vähemmän parit tunsivat yhteyttä toisiinsa. Anna siis puheen soljua luonnollisesti eteenpäin äläkä tee tilanteesta mitään ristikuulustelua.

3. Älä pidä tupakkataukoja. Tutkimuksen mukaan tämä on nimittäin suurempi ärsytyksen aihe kuin puhelimeen vastaaminen tai liian myöhään paikalle saapuminen.

4. Pysyttele myös kaukana riskialttiista puheenaiheista. Tällaisia ovat muun muassa entiset kumppanit, politiikka ja seksi.

Jos haluat tehdä treffikummpaniin vaikutuksen ruoalla, kannattaa katsoa huippukokin loistavat vinkit täältä.

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat