Pieni penis on parisuhteen pelastus!

25.04.2014 13:45 - Katariina Näreaho

Onko koolla väliä? Tätä varmasti pohtii moni mies. Vastaus on kyllä, ainakin onnistuneen parisuhteen kannalta.

Tuoreen tutkimuksen mukaan miehet, joilla on suuret penikset, tulevat muita herkemmin petetyiksi.

Keniassa tehtyyn tutkimukseen osallistui 545 avioparia. Tutkijat kartoittivat puolen vuoden ajan pariskuntien suhdetta ja mahdollista uskottomuutta. Parit saivat myös 15 tuuman mitan (noin 38 senttimetriä) ja heidän tuli mitata sillä aviomiehen penis.

Kun tutkijat kävivät läpi kyselyn tuloksia, järkyttyivät he vastauksista. Vaimot, joiden miehillä oli suuret sukuelimet, olivat taipuvaisia syrjähyppyihin. Pettäminen vaikutti olevan täysin verrannollinen miehen peniksen kokoon: mitä suurempi penis, sen enemmän uskottomuutta esiintyi.

- Jokainen tuuma lisäsi taipumusta uskottomuuten puolitoistakertaisesti, tutkijat kertovat

- Naisille suuret penikset voivat tuottaa kipua ja tuntua epämukavilta yhdynnän aikana. Tämä vähentää seksuaalista nautintoa, jota naisten tulisi tuntea.

Moni tutkimukseen osallistunut nainen kertoikin kokevansa kovaa kipua yhdynnän aikana.

- Emättimeni on pieni, joten suuri penis satuttaa minua niin paljon, että minun on parempi etsiä mies, jolla on pienempi ja josta voin nauttia, eräs tutkimukseen osallistuneista naisista perusteli.

Tutkijoiden mukaan aviomiehen peniksen koko ei ole ainoa syy, miksi vaimot pettivät miehiään. Myös esimerkiksi miehen väkivaltaisuus, seksin puute tai naisen aseman alistaminen saivat vaimot taipuvaisemmiksi syrjähyppyihin.

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Luulitko tietäväsi kaiken peniksistä? Lue erikoisimmat faktat

Kilpailut

Uusimmat