Tiesitkö, seksi voi aiheuttaa sokeutta - 6 hullua seksifaktaa

14.05.2014 12:15 -

Seksiin liittyy paljon uskomuksia ja myyttejä. Osa hulluimmista seksitarinoista, joita luulit taruksi voivat kuitenkin olla totta.

Toisinaan kuulee kauhutarinoita siitä, kuinka rakastelu on mennyt totaalisen pieleen tai kuinka seksin aikana on tapahtunut jotain epänormaalia. Kaikki tarinat eivät aina pidä paikkaansa, mutta on olemassa oudolta kuulostavia seksifaktoja, jotka ovat totisinta totta.

Penis voi katketa seksin aikana

Vaikka peniksen sisällä ei olekaan varsinaisesti luuta, voi se katketa jopa hyvinkin äänekkäästi seksin aikana. Jos peniksen päälle laskeutuu väärässä asennossa seksin aikana, on katkeaminen hyvinkin todennäköistä. Liian rajut liikkeet nostavat myös muutoinkin mahdollisuutta seksionnettomuuteen.

Mies ja nainen voivat jäädä kiinni toisiinsa seksin aikana

Britanniassa raportoitiin nuoresta parista, joka tuotiin sairaalaan, koska he olivat jääneet kiinni toisiinsa seksin aikana. Tapaus kuulostaa ehkä hullulta, mutta harvinainen tapahtuma on nimeltään penis captivus. Asiantuntijat sanovat, että naisen vagina voi oikealla tavalla supistuessaan olla kuin kiinalainen sormilukko, josta penis ei yksinkertaisesti irtoa.

Seksi voi aiheuttaa sokeutta

Orgasmi voi olla niin voimakas, että se aiheuttaa hetkellisen näön menetyksen. Orgasmisokeus voi kestää jopa muutamia minuutteja ja se ilmenee yleensä vain toisessa silmässä. Jos seksin aikana menettää näkökykynsä, on syytä ottaa yhteys lääkäriin, sillä kyseessä saattaa olla oire halvauksesta.

Fritsut voivat aiheuttaa halvauksen

Suudelman imujälkiä sanotaan myös fritsuksi. Imujälki voi olla jopa niin voimakas, että se aiheuttaa vahinkoa imetyn kohdan valtimoissa. Imukohdan verisuonissa voi syntyä hyytymiä, jotka voivat aiheuttaa pahimassa tapauksessa halvauksen.

Siemennesteen kautta voi saada allergisia oireita

On totta, että siemennesteelle voi olla allerginen. Nainen voi kuitenkin saada allergisen reaktion myös miehen siemennesteen kautta. Jos esimerkiksi pähkinöille erittäin allerginen nainen harrastaa seksiä miehen kanssa, joka on äskettäin syönyt pähkinöitä, voi nainen saada allergisen reaktion.

Puolison pettäminen voi johtaa jopa kuolemaan

Eräässä tutkimukssa todettiin että noin yksi prosentti kaikista kuolemista tapahtuu seksin aikana. Melkein kaikki seksin aikana kuolleista olivat miehiä, jotka pettivät puolisoitaan. Miehet pettivät kumppaneitaan yleensä huomattavasti nuoremman naisen kanssa ja kuolemaan saattoikin johtaa miesten tarve todistaa miehisyyttään kunnosta riippumatta.

Kerroimme aikaisemmin myös seksiin liittyvistä väärinkäsityksistä. Jutun pääset lukemaan tästä.

Lähde: Cracked

Kilpailut

Uusimmat