Kestävä parisuhde vaatii tekoja - 4 asiaa, jotka kaikkien tulisi muistaa

01.07.2014 12:32 - Reija Saarinen

Parisuhteen eteen on tehtävä valtavasti töitä, jos haluaa saada sen toimimaan.  

Pitkä ja onnellinen parisuhde vaatii tekoja. Erityisen tärkeää on osoittaa rakkautensa ja antaa toiselle myös omaa aikaa. Alla onkin listattuna neljä asiaa, jotka kannattaa pitää mielessä suhteen aikana.

1. Viettäkää aikaa yhdessä

Monilla pariskunnilla on tapana lopettaa deittailu heti, kun suhteesta tulee hieman vakavampi. Totuus on kuitenkin se, että arkisen aherruksen keskellä kannattaa välillä panostaa yhteiseen aikaan. Tästä syystä treffejä ei kannata unohtaa ihan kokonaan. Viettäkää siis silloin tällöin aikaa yhdessä kylpylässä, puistossa tai rannalla ja keskittykää silloin vain toisiinne.

2. Osoittakaa rakkautenne

Usein suhteen edetessä rakkaudenosoitukset vähenevät. Tämä on ikävä tosi asia. On kuitenkin suunnattoman tärkeää näyttää tunteensa ja kertoa rakkautensa. Kerro siis kumppanillesi miksi häntä rakastat ja anna hänelle tunnustusta hänen teoistaan silloin, kun hän sen ansaitsee.

3. Ymmärtäkää toisianne

Usein riidat syntyvät siitä, että asioista ollaan eri mieltä. On kuitenkin hyvä muistaa, ettei kannata heti lytätä kumppanin ideoita, vaikka itse olisikin eri mieltä. Toisen ideoiden ja haaveiden mollaaminen nimittäin ei johda mihinkään hyvään. Ole siis kiinnostunut kumppanistasi ja hänen mielenkiinnonkohteistaan.

4. Keskustelkaa suurista asioista

Parisuhteen edetessä tulee eteen tilanteita, jotka on käytävä läpi. Keskustelkaa siis avoimesti siitä tahdotteko lapsia tai oletteko valmiita avioon. Kun molemmat ovat asioista samaa mieltä, on suhdetta helpompi viedä eteenpäin.

Aiemmin olemme uutisoineet siitä, että se monesko lapsi perheessäsi olet, saattaa määrittää mahdollisuutesi onnelliseen suhteeseen. Tuon artikkelin löydät täältä.

Lähde: Getromantic

Kilpailut

Uusimmat