Kaikki on hyvin - lauseet, jotka naisen sanomana saattavat tarkoittaa jotain ihan muuta

07.07.2014 09:50 - Reija Saarinen

Naisilla on usein tapana puhua jotain sellaista, jota he eivät tarkoita.

Naiset ovat monimutkaisia otuksia. Joskus naisten suusta kuuleekin lauseita, jotka todellisuudessa tarkoittavat jotain ihan muuta, kuin mihin on totuttu. Alla muutama hyvä esimerkki.

1. Näytänkö lihavalta?

Kun nainen kysyy tämän kysymyksen, hän todellisuudessa ei halua täysin rehellistä vastausta. Tämän vuoksi tähän kysymykseen kannattaa vastata vaikka lauseella: Olet tämän huoneen kaunein ja seksikkäin nainen.

2. Miten vain!

Jos kuulet tämän lauseen naisen suusta, ole varovainen. Tämä tarkoittaa sitä, että nainen on suunnattoman kiukkuinen jostain, mitä hän ei syystä tai toisesta halua sinulle sanoa.

3. Kaikki on ok

Kun nainen sanoo, kaikki on ok, on todellisuus harvoin näin mustavalkoinen. Todellisuudessa nainen harvoin on ok tuossa tilanteessa. Tämä on ehkäpä yleisin naisen toistama lause, joka tarkoittaa aivan muuta. Tämän lauseen kuultuaan kannattaa antaa naiselle hieman omaa tilaa ja hetken kuluttua asiat saattavat olla hyvin.

4. En halua puhua siitä

Kun nainen sanoo, ettei halua puhua jostain, on todellisuus jotain ihan muuta. Syy miksi nainen sanoo näin, on se, että hän on suunnattoman suuttunut jostain.

5. En ole vihainen

Tämä lause tarkoittaa yleensä juuri päinvastaista. Tosi asia on se, että hän on suunnattoman kiukkuinen.

6. Se riippuu sinusta

Tämä lause kielii usein ongelmista. Tällä lauseella nainen tarkoittaa todellisuudessa sitä, että asiat kannattaa tehdä niin, että nainen on siihen tyytyväinen.

Lue myös: Naisen anatomia ja käyttöohjeet.

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat