Miksi kesäromanssit eivät yleensä kestä?

17.07.2014 15:10 - Susanna Karttunen

Kesäromansseista voi saada ihania muistoja, mutta harva suhteista kestää syksyyn asti.

Monet aloittavat kesäheilan etsimisen heti ensimmäisten aurinkoisten päivien  tultua. Facebookin mukaan monet sen käyttäjät jopa  vaihtavat statuksensa sinkuksi kesän ajaksi, jotta voivat harjoittaa kuumia kesäromansseja.

Syy kesäromansseihin on se, että kesällä on helpompi tavata uusia ihmisiä. Lämmin sää mahdollistaa useampien aktiviteettien tekemisen ja on enemmän tapahtumia, joissa tavata ihmisiä. Viikonloppuisin on häitä, grillausiltoja ja ihmiset kokoontuvat puistoihin ja rannoille.

Kesäromanssit eivät kuitenkaan yleensä kestä talveen asti. New York Dating Coach -yrityksen perustaja Arthur Malov kertoo ihmisten olevan innostuneempia deittailemaan keväällä ja kesällä. Syksyn tullessa innostus häipyy. Huono suhde kestää hänen mukaansa luultavasti vain noin kolme kuukautta.

- Suhteen loppumisesta ei voi syyttää vuodenaikaa. Jos suhde ei ole tarpeeksi hyvä, se ei kestä kesän loppuun.

Jos haluaa kesäromanssinsa kestävän, kannattaa ottaa tiukemmat kriteerit heilansa valintaan. Ei kannata aloittaa suhdetta jonkun kanssa vain siksi, ettei jää yksin.

Julkaisimme aikaisemmin artikkelin merkeistä, jotka voivat tarkoittaa suhteenne olevan enemmänkin ystävyyttä. Lue artikkeli täältä.

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat