Miehen pituus saattaa paljastaa yllättävän seikan hänen seksielämästään

18.07.2014 09:20 - Reija Saarinen

Miehen pituus saattaa paljastaa yllättäviä asioita miehen seksielämästä.

Miehen pituudella saattaa olla vaikutusta siihen, miten innokkaasti hän peittoa heiluttaa. Näin väittää ainakin tuore tutkimus, jonka mukaan mukaan lyhyemmillä miehillä on itse asiassa enemmän seksiä.

Tutkimuksessa oli mukana 531 miestä, jotka olivat iältään 20-54 vuotta. Suurin osa miehistä oli vieraillut perheneuvonnassa. Kaikilla osallistujilla todettiin olevan aktiivinen seksielämä. Heillä ei kenelläkään myöskään ollut seksiin liittyviä ongelmia tai psykologisia ongelmia. Osallistujilta kyseltiin heidän seksuaalisesta aktiivisuudestaan, terveydestä, elämäntavoista, painosta, pituudesta sekä vyötärönympäryksestä.

Useimmat tulokset olivat melko lailla ennustettavissa. Eniten seksiä näytti tutkimuksen mukaan olevan 25-29-vuotiailla normaalipainoisilla miehillä. Käytännössä siis nuori ja timmi mies saa eniten petipainia. Tämä ei tietenkään ole kovinkaan yllättävää, sillä kuten tiedämme, ikä ja terveys toki vaikuttavat miehen seksielämään. Yllättävää sen sijaan on se, että alle 175 cm pitkä miehet harrastivat enemmän seksiä kuin tätä pidemmät miehet. Syytä tähän on vaikea sanoa, mutta mielenkiintoinen tulos on kaikesta huolimatta.

Aiemmin olemme uutisoineet miesten yleisimmistä seksifantasioista. Tuon jutun löydät täältä.

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat