Naisen blogikirjoitus haastaa pariskunnat: "Harrastakaa seksiä päivittäin, minä kerron miksi"

06.08.2014 10:31 - Heli Thoren

Amerikkalainen Meg Conley kannustaa intiimiyteen parisuhteessa. Nainen listasi blogissaan viisi tärkeää kohtaa miksi.

Meg Conley kirjoittaa blogissaan hänen ja miehensä kokeilusta. Pari säikähti, kun lasten saamisen ja kiireisen arjen myötä intiimiys hävisi heidän väliltään. Lääkkeeksi siihen Conley päätti miehensä kanssa harrastaa seksiä kuukauden ajan jokaisena päivänä.

Conley kertoo, että monesti pareilla on selkeä asetelma: mies haluaisi seksiä, mutta nainen ei aina jaksa antaa. Conleyn mukaan tällainen asetelma on syytä purkaa. Hän muistattaa, että seksi on ihana asia molemmille. Hän listasi viisi hyvää syytä harrastaa seksiä joka päivä:

1. Äitiys voi viedä toisinaan naiseuden hehkun mennessään. Intiimiys muistuttaa, että olen muutakin kuin vaipanvaihtaja, ruuanlaittaja ja siivooja. Myös naisen ja rakastajan rooli on tärkeä. Se tuo voimaa elämääsi.

2. Miehen pitää tuntea itsensä mieheksi. Naiset haluavat tuntea olonsa turvalliseksi, rakastetuksi, hellityiksi ja niin edelleen. Miehet ovat yksinkertaisempia. He haluavat ruokaa, arvostusta ja seksiä.Tämä on hyvä pitää mielessä.

Kiittäkää toisianne siitä, mitä teette arjessanne. Olkaa oikeasti kiitollisia toisistanne. Halatkaa, suudelkaa. Hellikää toisianne. Pian ihmettelette, miksi ette aikaisemmin harrastaneet seksiä enemmän.

3. Te tarvitsette parisuhdeaikaa. Ottakaa sitä. Muistatko sen miehen, keneen rakastuit? Vaali sitä muistoa ja herkuttele sillä. Hän on edelleen jäljellä, kaikista kuluneista vuosista huolimatta. Jokainen ilta on mahdollisuus löytää se mies uudelleen. Ei ole mitään, mitä ette voisi tehdä yhdessä. Olkaa rohkeita.

4. Seksi vähentää stressiä. Vaikka murehtisitte esikoisen koulun aloituksesta tai maksamattomista laskuista, yhteinen pelehtiminen laukaiseen murheen piinan. Jos vaihtoehtona on hörppiä olutta ja tuijottaa lamaantuneena tosi-tv:tä tai saada elämäsi rakkauden kanssa räjähtäviä orgasmeja, kumman sinä valitsisit?

5. Seksi on hauskaa! Älkää unohtako sitä! Voitte saada sitä hauskaa joka ilta. Ajatella, ihana orgasmi jokaisena iltana!

Lue koko blogikirjoitus täällä.


6 asiaa, joita mies haluaa parisuhteelta - lue niistä täällä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat