Hulvatonta! Seksielämän kehityksen kulku: 26-vuotiaana opettelen antamaan hyvää suuseksiä

29.09.2014 15:25 - Laura Sulkava

Naistoimittaja kehitti seksin elinkaaren 17 vuodesta 40-vuotiaaksi asti. Nyt on lupa nauraa, mutta myös todeta, että näinhän se homma etenee.

Vaikka kohdat on kirjoitettu naisen näkökulmasta, varmasti samankaltaisia kokemusten variaatioita on myös miehillä! Listan mukaan voisi leikitellä ajatuksella, että loppujen lopuksi iän myötä seksielämä sen kuin paranee vain.

Olkaa hyvä, seksin kehityskulku Cosmopolitanin toimittajan näkökulmasta, suomalaisella höysteellä. Tämänkö jälkeen seksi on täydellistä? Se selviää sitten. Todennäköisesti seksielämässä ainakin tapahtuu muutoksia ja kehitystä eniten artikkeliin valittuna aikana.

17-vuotiaana

Öö, siis, tässäkö SE oli?

18-vuotiaana

Vuotta voi kutsu salakähmäisen lääppimisen ja häpyhuulten mustelmien sekä muiden epämiellyttävien vahinkojen kulta-ajaksi.

18,5-vuotiaana

Kalle, kuuntele, aivan sama kuinka kovaa imet, niistä ei tule maitoa. Mitäh, aijjjaij, varo hampaita!

20-vuotiaana

Yliopisto! Jes, vihdoin oikeita miehiä, joiden kanssa voi harrastaa oikeaa seksiä!

20 vuotta ja 3 kuukautta mittarissa

Hei seiraava Kalle, kuuntele, aivan sama kuinka kovaa imet, niistä ei tule maitoa. Mitäh, aijjjaij, varo hampaita!

21-vuotiaana

Yliopistopoikaystävä Kalle toisen kanssa hommat etenevät ja otetaan puheeksi vakavasti, minkälaisista asioista pidät sängyssä ja minkälaisesta et. Se on omituista ja karmeaa, mutta pitkän harjoittelun jälkeen, hän vihdoin hän ymmärtää, että emättimestä ei kannata yrittää louhia kultaa. Menestyksekästä!

22-23-vuotiaana

Tältä tuntuu olla aikuinen! Koulutaival alkaa uumoilla päätöstään ja vaikka seksi Kalle toisen kanssa luistaa vain menettelevästi, on varmaa, että seksin loistokkuutta hehkuttavat ihmiset valehtelevat ja liioittelevat. Jos se on parasta elämässä, he eivät ole maistaneet suussasulavaa suklaapatukkaa. Se, jos jokin, on tajunnan räjäyttävää!

24-25-vuotiaana

Vaikean eron jälkeen Kalle toisesta, kännykkään latautuu uusi sovellus, Tinder. Naurat kavereidesi kanssa sydämesi pohjasta sovelluksen hauskoille kuville, mutta tosiasiassa sormi vilahtaa jokaisen, jok'ikisen, kohdalla oikealle.

Seksiä harrastetaan joka paikassa, laivalla, pikkutakin päällä tai ladossa. Jokainen paikka on testattu. Kokemukset vaihtelevat hauskasta ja seksikkäästä, oksettavaan ja karmeaan.

26-vuotiaana

Tänä vuonna opettelen antamaan hyvää suuseksiä!

27-vuotiaana

Hyväksyn faktan, että suihinottotaitoni saavat luvan olla riittävän hyvät.

28-vuotiaana

Seksiä tulee harrastettua säännöllisesti yhden vakkarin kanssa ja se on aika upeaa. Miehen kanssa on helppoa puhua, mistä pitää vällyjen välissä ja mistä ei. Hän tietää kuinka keskustelut hoidetaan ja on vielä ottanut vinkeistä opikseen. Yön aikana helposti tulee päästeltyä intohimon huudahduksia kolmestkin. Seksi ei todellakaan ole yliarvostettua ja se joka väittää, että suklaapatukka voittaa petihommat, on hullu!

30-vuotiaana

Ajatukset valtaa se, että haluat harrastaa seksiä ehkäpä tämän yhden ihmisen kanssa koko lopun elämäsi. Kuinka hullu sinusta on tullut?

Vaihtoehtoisesti, aika kuluu villisti sinkkumarkkinoilla. Sutinaa siellä, täällä ja tuolla. Peti vaihtuu niin tiuhaan, ettei muista kaikkia. Kerran sänkyä lämmitti 45-vuotias mies, huhhuh! Kävely ei onnistunut viikkoon. Tästä lähin tähtäimessä ovat vain vanhemmat miehet.

Oli tilanne kumpi tahansa, olet aika hyvä seksissä ja ne kenen kanssa sitä harrastat, ovat myös ilmeisesti ihan hyviä.

35-vuotiaana

Nyt äkkiä toisen tyydyttämiset pois alta, että sohvalla ollaan ajoissa katsomassa ensi-iltaleffaa jäätelöpaketti sylissä. Täydellinen torstai-ilta!

40-vuotiaana

Vihdoin miehet tietävät, kuinka suuseksiä oikeasti annetaan. Sormet ristissä, jooko?

Naiset, vinkit helpompaan omaan orgasmiin voit vilkaista aikaisemmin julkaisemastamme jutusta tästä. Jos taas mies kaipaa opastusta, vinkkejä löytyy seksimanuaalista, joka jokaisen miehen kannattaa lukea.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat