Käytöksen ABC: Opi sivuuttamaan vain seksin perässä juoksevat pelurit ja löydä vakava suhde

08.10.2014 14:45 - Laura Sulkava

Jos sinusta tuntuu, että vedät puoleesi pelureita ja seksin vonkaajia, kannattaa lukea vinkit, joilla suuntaa voi muuttaa.

Kuinka helppoa onkaan langeta lepertävän pelurin lepertelyyn ja samalla jättää huomioimatta se oikeasti potentiaalinen vaihtoehto.

Mistä pelurin tunnistaa?

Ensimmäinen pelurin merkki on, että hän käyttää useimmiten sinusta hellittelynimeä eikä omaa nimeäsi. Pelurit eivät muista välttämättä nimiä tai saattavat vahingossa käyttää väärää, joten he käyttävät universaalia nimitystä, kuten söpö, beibe, kaunotar, prinsessa tai jokin muu vastaava. Kun tapaat henkilön ensimmäistä kertaa, kiinnitä huomiota minkä nimen hän kännykkäänsä kirjoittaa numeroa vaihdettaessa.

Jokainen kaipaa kohteliaisuuksia ja pelureilla on tapana käyttää tätä hyväksi. Muutama kaunis sana menee, mutta jos hän hukuttaa sinut kohteliaisuuksiin, todennäköisesti hänellä on lähinnä petipuuhat mielessä.

Epäonnistuneesta suhteesta puhuminen ja huomion kerjääminen on myös yksi merkki. Hän kalastaa sinulta sympatiaa ja yrittää tällä tavoin luoda sinuun siteen.

Tiivistettynä, henkilökohtaisuus, jatkuva huomion antaminen ja sen kalastaminen ovat merkkejä siitä, että sinua yritetään saada makuuhuoneen puolelle.

Miten välttää henkilöitä, jotka haluavat vain seksiä?

Seksi on helppo tapa saada huomiota, mutta jos toisesta haluaa jotain muuta, se kannattaa aluksi unohtaa. Loppujen lopuksi, jos hän ei kiinnostu sinusta, jos ette mene heti sänkyyn, ei hän todennäköisesti kiinnostu myöskään myöhemmin. Alla on koottuna periaatteita, joiden avulla voi välttää pahimpia seksin vonkaajia.

1. Unohda huomion hakeminen seksillä. Kyse ei ole vain seksin harrastamisesta, vaan myös keskustelusta ja kommentoinnista. Jos kaikki pyörii seksin ympärillä, myös sinua kuvaava sana on seksi.

2. Lähinnä naisia koskevaa on, että huomiota haetaan vähentämällä vaatteita. Jos haluat miehen kiinnostuvan muustakin kun rintavaosta, jätä jotain arvailujen varaan.

3. Ota rauhassa. Jos esimerkiksi tapaatte baarissa, vaihtakaa numeroita. Suhteen lähtökohdaksi muodostuu seksi, jos heti hypätään sänkyyn.

4. Myöhään vietetyt illallistreffit ovat perinteinen väylä kohti seksiä. Voitte lähteä esimerkiksi päivällä pelaamaan biljardia, lenkille tai käydä vaikka aamupalalla. Treffien ei ole pakko olla illalla.

5. Panosta keskusteluun. Jutelkaa normaalisti aina kun tapaatte, jolloin välillenne syntyy side. Jos keskustelun ja toiminnan lähtökohtana on vihjailu, ette pääse pintaa syvemmälle toistenne tuntemisessa.

6. Muutamilla ensimmäisillä tapaamisilla kannattaa välttää molempien asuntoja, jolloin hommat eivät ainakaan riistäydy vahingossa käsistä.

Kuten edellisistä kohdista voi havaita, paljolti on kyse omasta toiminnasta ja puheista. Ehkä jopa kaivataan hieman pelaamista omalta puolelta!

Kirjoitimme aikaisemmin mistä pienistä asioista naiset tietävät miestensä rakastavan heitä ja hetkistä, joilloin mies tiesi naisensa olevan se oikea. Lue myös juttu, milloin on oikea hetki sanoa rakastavansa toista.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat