Mistä tietää, että mies on valmis sitoutumaan?

19.10.2014 19:30 - Linda Arponen

Tiettyjä merkkejä seuraamalla voi selvittää, kuinka pitkäaikaisen suhteen mies haluaa.

Monet naiset saattavat miettiä, miten he voivat tietää, milloin mies on valmis sitoutumaan. Vai onko koskaan? Miesten välittämät signaalit kun voivat olla usein niin ristiriitaisia, ettei välttämättä voi tietää, mitä toinen oikeasti haluaa.

Jos miehesi tekee kuitenkin jotakin seuraavista asioista, hän luultavasti hakee pitkäaikaisempaa suhdetta ja on pian valmis sitoutumaan.

Mies nimeää sinut lähiomaisekseen

Joihinkin lomakkeisiin pyydetään nimeämään lähiomainen hätätapausten varalta. Jos mies nimeää sinut lähiomaisekseen, hän luottaa siihen, ettet jätä häntä hätään.

Mies luo itsenäisen suhteen vanhempiisi

Jos miehesi yllättää sinut tietämällä jotakin asioita vanhemmistasi, joita et itse tiennyt, älä huolestu, se on hyvä merkki. Tämä osoittaa, että miehesi alkaa pitää sinun perhettäsi myös omanaan.

Mies haluaa lemmikin

Jos mies haluaa teille oman lemmikin, osoittaa se hänen olevan valmis hoivaamaan jotakuta muuta. Näin ollen lasten hankintakaan ei välttämättä ole mahdottomuus tulevaisuudessa.

Mies puhuu yhteisen asunnon hankinnasta

Vaikka hän saattaa vain ohimennen heittää jonkin kommentin siitä, mitä asioita haluaisi yhteiseen kotiinne, saattaa taustalla piillä ajatus siitä, että hän todella haluaisi ostaa yhteisen asunnon kanssasi. Yhteisen kodin hankinta ei kuitenkaan ole mikään pikku juttu, joten jos hän puhuu tällaisista asioista, on hän varmasti tosissaan kanssasi.

Mies jakaa yksityistietoja kanssasi

Hän saattaa kertoa esimerkiksi sen, kuinka paljon hänellä on rahaa säästössä tai mikä on hänen salasanansa Netflixiin. Nämä eivät ole erityisen romanttisia asioita, mutta jos häntä ei huoleta jakaa tällaisia tietoja kanssasi, hän varmasti luottaa sinuun.

Mies haluaa jäädä kotiin

Jos miehestä tuntuu, että ainoa henkilö, jonka hän haluaa sillä hetkellä nähdä, istuu jo hänen vieressään, olet onnekas.

Olemme kertoneet aiemmin asioista, joita jokainen toivoo saavansa parisuhteessaan. Voit lukea jutun täältä.

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat