Vaativa taito tekee miehestä heti seksikkään

06.11.2014 20:30 - Senni Loikala

Miesmausta ei voi kiistellä. Siitä huolimatta on olemassa ominaisuuksia, joiden puolesta lähes kaikki naiset liputtavat. Tuore tutkimus paljastaa niistä yhden.

Muusikoilla sanotaan usein olevan paljon naisia, minkä puolesta puhuu myös tuore brittitutkimus. Sen mukaan 90 prosenttia naisista pitää kitaraa soittavaa miestä heti seksikkäänä. Taito soittaa kitaraa tekee puoleensavetäviä jopa sellaisista henkilöistä, joita naiset eivät muuten katselisi "sillä silmällä".

Naisista jopa neljännes myönsi tapailleensa kitaraa soittavaa miestä pelkästään kyseisen taidon ansiosta. Cambridgen yliopiston naisopiskelijoista 45 prosenttia pitää kitaraa soittavia miehiä vastustamattomina, koska he ajattelevat herrojen olevan "taitavia käsistään". Tiedossa ei ole, uskovatko naiset miekkosten olevan näppäräsormisia myös muissa yhteyksissä.

Yksi kymmenestä 18-24-vuotiaasta brittinaisesta pitää miehen kitaran soittotaitoa välttämättömyytenä. Puolestaan 57 prosenttia ajattelee, että vetovoimaisuuden salaisuus on suhtautumisessa intohimoisesti musiikkiin. Yli 40 prosenttia uskoo, että laulujen kirjoittaminen ja musiikki yleensä ovat tapoja ilmaista herkkää puoltaan. Sitä pidetään puoleensavetävänä.

Brittimiehet ovat kuitenkin yrittäneet käyttää hyväkseen kitaransoittajiin kohdistuvaa naisten ihailua. Miehistä kolmannes nimittäin myöntää opetelleensa soittamaan muutamia sointuja, jotta tekisivät vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen.

Toisaalta tutkimuksesta selvisi myös, että miehetkin syttyvät kitaraa soittavista naisista. He pitävät soittotaitoisia leidejä yhtä kuumina kuin naiset kitaraa soittavia miehiä.

Jos lempi roihahtaa kitaransoittajan tai jopa soittotaidottoman miehen tai naisen kanssa, ideoita hauskoihin kotitreffeihin pääset lukemaan täältä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat