Eksään voi törmätä, kun sitä vähiten odottaa - vinkit kiperään tilanteeseen

13.11.2014 12:30 - Susanna Karttunen

Entiseen kumppaniin törmätessä tilanteesta voi helposti tulla kiusallinen. Lukemalla kätevät ohjeet ei tarvitse enää jännittää eksään törmäämistä kaupungilla.

Entiseen kumppaniin törmääminen voi olla todella kiusallista. Alle koottujen vinkkien avulla voit valmistaa itsesi henkisesti kohtaamiseen.

1. Muista, ettei sinun tarvitse puhua hänen kanssaan. Varsinkin jos suhteenne päättyi kurjasti, ei small talkin aloittaminen ole välttämätöntä. Jos jätit kyseisen henkilön sen vuoksi, että tämä petti sinua, voit huoletta vain kävellä pois tervehtimättä.

2. Älä yritä liikaa. Sinun ei tarvitse yrittää saada uutta elämääsi kuulostamaan upealta selittämällä ihanasta uudesta kumppanistasi. Riittää, että olet iloinen, itsevarma ja oma itsesi.

3. Ymmärrä, ettei hän ole ehkä valmis juttelemaan. Vaikka sinä olet valmistautunut tähän kohtaamiseen, ei se tarkoita, että hän on. Valmistaudu siis myös siihen mahdollisuuteen, että hän pakenee nopeasti paikalta.

4. Puhu kevyistä ja iloisista aiheista. Jätä mainitsematta uudet rakkaussuhteesi, raha-asiat tai muut arkaluontoiset aiheet, joista keskustelu saattaa pahoittaa jommankumman mielen. Turvallista on avata keskustelu esimerkiksi säästä tai vaikka tulevasta lomasta.

5. Muista halata. Yritä käyttäytyä mahdollisimman luontevasti ja halaa eksääsi ainakin joko keskustelun alussa tai lopussa - jos se siis on luontevaa.

6. Iloitse hyvin menneestä kohtaamisesta. Soita parhaille ystävillesi ja kerro, miten selviydyit jännittävästä tilanteesta.

Uutisoimme aiemmin hauskasta videosta, joka näyttää esimerkin siitä, miten piinallista voi olla törmätä entiseen kumppaniin. Videon pääset katsomaan täältä.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat