Rajua vai hellää? 7 keinoa saada sellaista seksiä, mitä haluat

04.12.2014 19:15 - Laura Sulkava

Seksitoiveista ei tarvitse tehdä suurta numeroa, mutta niistä on hyvä olla tietoinen. Toisen on vaikeaa miellyttää sinua, jos et itsekään tiedä, mistä pidät.

Tutkimuksen mukaan on yleistä, että naiset kaipaavat kovia otteita sängyssä. Jos omat halut eivät ole aivan selvillä, niistä kannattaa ottaa ensi selvää. Katsomalla videoita ja etsimällä internetistä tietoa voi päästä lähemmäs sitä, mistä itse pitää.

1. Pohdi, mistä oikeasti pidät. Jos kaipaat herkkyyttä, kuuluvatko siihen kynttilät, silkkiyöpuvut ja hento musiikki? Jos taas kovempia otteita, haluatko olla alistaja vai alistettava sekä kaipaatko rekvisiittaa.

2. Etsi tietoa fantasioistasi. Samalla löydät erilaisia vaihtoehtoja, joista valita ja muodostaa oma haave.

3. Kun päätät kertoa kumppanillesi, kerro selkeästi ja mahdollisimman seksikkäästi. Fantasiat ovat usein päässä vain ajatuksina, joten mieti etukäteen pääkohdat, jotka ovat tärkeimmässä roolissa fantasiassasi.

4. Yhdistä omaan fantasiaasi jotain, mistä tiedät kumppanisi pitävän. Siten nautitte varmasti molemmat.

5. Aseta itsellesi fyysiset ja henkiset rajat.

6. Käytä fantasioita seksielämän mausteena ja muista kuunnella myös kumppaniasi.

7. Ääntele. Vaikka seksi ei olisi villiä, ääntelyllä siihen tulee intiimiyttä ja myös toinen tietää miltä sinusta tuntuu.

Edellä mainitut ohjenuorat auttavat löytämään oman seksuaalisuuden sekä ymmärtämään omat mieltymykset. Ne luovat avoimuutta suhteeseen ja tuovat kummankin puolista nautintoa.

Katso myös seksistä tehty mainosvideo.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat