Voiko sinkku olla täysin onnellinen? Voicen lukijat kertovat mielipiteensä

30.12.2014 20:37 - Senni Loikala

Ilman kumppania saa jammailla kreisinä kotona, olla suihkussa niin pitkään kuin tahtoo ja nauttia elämästä ilman piinaavia suhdesotkuja. Mutta kaipaako jokainen sinkku aina parempaa puoliskoa rinnalleen vai voiko eheän onnen saavuttaa yksin?

Voicen Facebook-sivulla käytiin keskustelua siitä, voivatko yksineläjät sanoa olevansa onnellisia - käsi sydämellä, onnellisia! Mielipiteitä tuli puolesta ja vastaan, mutta onnellisuuden kannattajia oli silti enemmän. Kokosimme parhaat kommentit alle. Mitä mieltä itse olet?

"Sinkkuna voi olla täysin onnellinen, se riippuu ihan itsestä. Sinkkuus ei tarkoita samaa kuin yksinäisyys. Ennemmin sinkkuna ja vapaana ja elää mielensä mukaan kuin sidottuna huonoon ja ahdistavaan suhteeseen."

"Kyllä luotettava ystävä on kallis aarre, elon loppumetreilläkin."

"Ei kaikki tarvii onneensa toista osapuolta. Toiset haluaa lapsia, toiset ei. Toiset on onnellisempia niin sanotusti vapaampina kuin toiset. Ei voi kenenkään puolesta sanoa, mikä kenetkin tekee onnelliseksi."

"Minä olen juuri yksi semmoinen, että olen onnellinen sinkkuna eikä seurustelu kiinnosta yhtään. Mutta on miespuolisia hyviä ystäviä, vain ystäviä, ja se riittää minulle. Minäpä olen sinkkuna täysin 100 prosenttisen onnellinen."

"Ei sinkkuna voi olla täysin onnellinen, aina siitä jotain puuttuu..."

"Olen hyvin onnellinen sinkkuna. Vaikeinta on yrittää saada muut ymmärtämään se asia. Etsin seuraa sitten, kun minulla on oikeasti sellaiseen halua; en siksi, että muiden olisi helpompi ymmärtää. Olen luonteeltani erakko ja törmännyt lähinnä läheisriippuvaisiin ihmisiin, joten myös siksikään ei kovin houkuta deittiviidakko."

Sinkkuuden hyviä puolia voit käydä fiilistelemässä aiemmasta artikkelistamme.

Kilpailut

Uusimmat