Pelkäätkö kumppanisi pettävän sinua? 6 merkkiä vilpistä

07.01.2015 17:45 - Eeva Rajala

Pettäjä saattaa kuvitella peittävänsä kaikki jälkensä, mutta harvoin onnistuu siinä täydellisesti.

Mikäli epäilet, että kumppanisi pettää sinua, on jo pelkässä epäilyssä aihetta huoleen. Psykologi Tammy Nelson sanoo, että ensimmäinen merkki pettämisestä on oma vaisto.

- Kuuntele sisintäsi. Se yleensä ohjaa sinua oikeaan suuntaan, Nelson kertoo Women's Health -lehden mukaan.

Vaisto ei kuitenkaan aina ole idioottivarma, sillä vaistoon sekoitetaan usein omat pelot ja epävarmuus. Mikäli et tiedä, onko kyseessä vaistosi vai epävarmuutesi, katso seuraava kuuden kohdan lista. Näistä merkeistä tunnistaa, onko pettämisepäilysi oikeat.

1) Seksielämä on muuttunut täysin

Jos seksiä ei ole lainkaan, voi se olla merkki pettämisestä. Toisaalta, jos yhtäkkiä kiihkeätä seksiä tulee ovista ja ikkunoista, voi sekin vihjata pettämisestä. Salaa kahden eri ihmisen kanssa makaaminen lisää eroottista latautuneisuutta.

2) Kumppani piilottelee puhelintaan

Yksityisyydenhalussa ei ole mitään vikaa, mutta silloin pitäisi hälytyskellojen soida, jos kaikki hänen elektroniset laitteet ovat aina lukittuina tai jos hän ei koskaan jätä kännykkäänsä ilman valvontaa. Kumppani voi myös aina vastata puhelimeen toisessa huoneessa ja olla muuten salamyhkäinen puheluiden ja tekstiviestien kanssa. Monet miehet eivät välttämättä anna kumppaninsa lukea vapaasti sähköposteja tai viestejä, mutta he eivät myöskään yritä salailla niitä ilman syytä.

3) Hän siistiytyy useammin ja paremmin

Jos aiemmin olet yrittänyt kuukausien ajan saada häntä siistimään esimerkiksi nenäkarvat, ja jos hän nyt trimmaa itsenäisesti nenäkarvojensa lisäksi muutkin karvansa, voi se viitata siihen, että hän yrittää tehdä vaikutusta toiseen naiseen.

4) Häntä ei saa koskaan kiinni

Joskus sitä vain joutuu tekemään pitkää päivää, mutta jos kumppanisi ilmoittaa todella usein joutuvansa jäämään ylitöihin, saattaa hän viettää aikaansa jonkun toisen kanssa. Ole epäluuloinen myös silloin, jos hän yllättäen ja jatkuvasti lähtee viikonloppuisin ja iltaisin jonnekin ilman kunnon syytä.

5) Yhteinen tili ei valehtele

Jos teillä on yhteinen luottokortti, kannattaa katsoa, miten rahaa on käytetty. Usein pettämisen huomaa taloudellisesta epärehellisyydestä. Huomioi myös, jos hänen pöydällä lojuu outoja kuitteja.

6) Hän on koko ajan puolustuskannalla

Kumppanisi saattaa alkaa ylipuolustelevaksi, kun kysyt missä hän on ollut koko illan, kun olet yrittänyt saada häntä kiinni. Kumppanisi saattaa hyökätä sinua vastaan kysymyksesi jälkeen väittäen, että olet aina hänen kimpussaan. On kaksi vaihtoehtoa: joko olet aina hänen kimpussaan tai hänellä on jotain salattavaa ja hän yrittää käyttää epäuskottavaa psykologiaa harhauttaakseen sinut.

Lue myös: Miehet kertovat: Milloin on aika erota?

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat