5 aloittelijan askelta kohti tuhmia sänkypuheita

21.05.2015 21:15 - Laura Sulkava

Useat miehet, ja naiset, pitävät tuhmista sänkypuheista. Jos kieli ei tunnu taipuvan kriittisellä hetkellä, nyt on hyvä hetki vilkaista helpot oppiaskeleet tuhmiin puheisiin.  

Alla on kerrottuna askeleet, joilla voi harjoitella tuhmia puheita makuukammarin puolella.

1. Mikä tuntuu hyvältä?

Helpointa on aloittaa siitä, että kertoo, kun tuntuu hyvälle. Jos partneri koskettaa sinua ja pidät siitä, kerro sen tuntuneen hyvältä. Voit esimerkiksi kertoa, että rakastat sitä, kun hän koskettelee rintojasi ja kuvailla kuinka hyvälle se tuntuu. Voit myös kertoa äännellen tuntemuksistasi. Seksin ei tarvitse olla hiljaista puuhaa!

2. Yksityiskohtia peliin

Kun olet totuttautunut pieniin kehuihin ja suoriin hyvänolon tunnustuksiin voit lisätä puheeseen hieman maustetta. Voit kertoa tarkemmin, mikä tuntuu hyvältä ja miksi. Esimerkiksi tuntuu hyvältä kun laitat X minun X. Täytä itse X-kirjaimet haluamillasi sanoilla. 

3. Madalla ääntä ja dominoi hieman

Puheäänen madaltaminen ja hiljentäminen jopa kuiskaukseksi sopii hyvin tilanteeseen ja luo kiihkeää tunnelmaa. Seuraavana askeleena voit käyttää puheessasi pienen pientä dominointia. Kerro kumppanillesi, mitä haluat hänen tekevän. Esimerkiksi suutelevan sinun kaulaa. Voit myös näyttää hänelle mihin hänen tulisi suudella tai kertoa, mistä toivoisit hänen koskettelevan. Aina ei tarvita sanoja, vaan voit ohjata hänen kätensä kädestä pitäen oikeaan paikkaan.

4. Kehu vuolaasti

Mieti partnerisi kehoa ja niitä kohtia, mitkä ovat hänessä parhaita. Kehu avoimesti hänen parhaita puoliaan. Jos esimerkiksi vatsalihakset ovat timmissä kunnossa, kerro kuinka kosteaksi tulet, kun koskettelet niitä. Sanojen ei tarvitse olla härskeimmästä päästä toimiakseen.

5. Mitä seuraavaksi?

Viidentenä askeleena päästään vauhtiin ennakoinnissa. Voit kertoa etukäteen, mitä ajattelit kumppanillesi seuraavaksi tehdä. Tämän askeleen voi aloittaa vaikka viesteistä ja sitten siirtyä vihjailuun ja lopulta kertoa sänkyhommissa seuraavista teoista. Nainen voi esimerkiksi kertoa, kuinka aikoo nousta miehen päälle ja ratsastaa hänellä kovempaa kuin ikinä aikaisemmin.

Yhdistelemällä erilaisia keinoja luo tunnemaan kiihkeyttä ja pientä rajuutta. Kumppanisi voi nähdä sinusta kokonaan uuden puolen ja sinä voit löytää jotain, mistä itsekin innostut. Puhumisen kautta oppii tuntemaan toisen paremmin ja tietämään, mistä juuri hän pitää.

Lue myös, mitä asioita miehet toivoisivat naisen tietävän seksistä.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat