Kuva: Fotolia

Suklaa, tanssiminen, laittautuminen - asiat, joita ei koskaan tarvitse pyytää anteeksi

24.10.2015 18:15 - Tiina Svensk

Älä syyllistä itseäsi asioista, jotka tekevät elämästä ihanaa.

Kerrotko ystävällesi herkutelleesi jälleen hieman liikaa tai myönnätkö nolostuneena, kuinka jätit illtan treenit väliin ja katsoit elokuvan sen sijaan? Unohda syyllisyys, sillä miksi pyytäisit anteeksi asioita, joista todella nautit:

Syö suklaata: Jos haluat syödä suklaata tai herkutella silloin tällöin, tee se! Elämästä kuuluu nauttia, joten älä koe syyllisyyttä, jos palkitset itsesi suklaalla rankan päivän jälkeen. 

Tanssi: Jos mielesi tekee heittäytyä ja tanssia spontaanisti, miksi häpeäisit sitä? Meidät on opetettu olemaan hiljaa ja hillitysti, mutta tarkemmin ajateltuna: miksi pitäisi? Jos innostut, kuulet hyviä uutisia tai saavutat jotain suurta ja mielesi tekee tanssia, tanssi!

Nauti: Vietitkö laatuaikaa itsesi kanssa lauantai-iltana baariin lähtemisen sijaan? Eroottisen kirjallisuuden lukeminen tai masturbointi ovat viihdyttävimpiä, parhaimpia ja rentouttavimpia asioita, joita voit itsesi kanssa tehdä.

Laittaudu: Menikö sinulla tänään aikaa siihen, että laittauduit huolella? Älä pyydä sitä anteeksi. Hiusten laittaminen ja meikkaaminen ovat aikaa sinulle itsellesi. Pidät itsestäsi hyvää huolta, kun poistut ovesta huoliteltuna. Älä siis epäröi myöntää, että laittauduit aamulla pidempään kuin normaalisti!

Ota vielä yksi: "Vielä yhdet" saattaa olla kohtalokas lausahdus nuoruuden bileilloilta, mutta monesti elämässä saa ottaa vielä yhden ylimääräisen: etkö osaa päättää kahden huulipunasävyn väliltä - ota molemmat? Haluatko vielä yhden palan kakkua syntymäpäivillä? Ehkäpä vielä yksi lasi viiniä? Runsaus on osa onnellisuutta!


Lue myös: Nainen sanoo mielipiteensä, tyttö empii - testaa, oletko tyttö vai tosinainen

Lähde: Elite Daily


Kilpailut

Uusimmat