Kuva: Fotolia

Lue, mitä horoskooppimerkkisi kertoo seksielämästäsi

27.12.2015 21:15 - Emma Ylistalo

Horoskooppi paljastaa myös kenen kanssa kemiasi kohtaavat parhaiten makuuhuoneen puolella.

Kauris 22.12 - 19.1.

Kauris on yksi seksuaalisimmista horoskooppimerkeistä, mutta samalla myös erittäin sensuelli. Et yleensä tarvitse paljoa kiihottuaksesi, mutta varsinkin polvet ja jalat ovat sinulle erityisen herkkiä alueita. Rakastat olla viekoiteltavana ja olet ylpeä seksuaalisuudestasi.

Parhaat seksikumppanit: Rapu, Härkä, Kauris, Neitsyt

Vesimies 20.1. - 18.2.

Yleisesti älyllisinä ja idealistisina pidetyt Vesimiehet ovat myös kaksimielisiä. Rakastat sitä, että sinut viekoitellaan, mutta et halua luovuttaa itseäsi kokonaan toisen käsiin. Vaikka et alkuun vaikutakaan erityisen seksuaaliselta, pinnan alla olet hyvinkin mielikuvituksellinen, kun on kyse seksistä. Vaadit kuitenkin, että seksikumppanisi on kanssasi henkisesti samalla tasolla.

Parhaat seksikumppanit: Kaksoset, Vesimies, Jousimies, Neitsyt

Kalat 19.2. - 20.3.

Kalat ovat tunnettuja siitä, että he tulevat toimeen kaikentyyppisten ihmisten kanssa. Vedät helposti ihailijoita puoleesi. Sängyssä olet romanttinen, sensuelli, leikkisä ja arvostat mielikuvituksellisuutta. Keskityt enemmän kumppanisi tyydyttämiseen kuin omaan nautintoosi niin kauan kuin vain mielikuvituksesi riittää.

Parhaat seksikumppanit: Skorpioni, Rapu, Neitsyt, Vaaka

Oinas 21.3. - 19.4.

Oinaat ovat määrätietoisia ja itsevarmoja. Tämän vuoksi nautit seksuaalisista valloituksistasi. Olet ennemmin tavoittelija kuin tavoiteltava. Haluat välitöntä mielihyvää, etkä voi sietää tunteellisia pelejä. Sängyssä rakastat sitä kun hiuksiisi kosketaan.

Parhaat seksikumppanit: Leijona, Vaaka, Kaksoset, Skorpioni

Härkä 20.4. - 20.5.

Härät ovat enemmän sensuelleja kuin seksuaalisia. Haet ärsykkeitä enemmän kuin varsinaista kiihottumista ja tuoksut, äänet sekä kosketus ovat sinulle erittäin tärkeitä. Et halua tuhlata energiaasi, joten odottelet ennemmin, että sinut löydettäisiin kuin metsästät itse seuraa vuoteeseesi.

Parhaat seksikumppanit: Skorpioni, Rapu, Neitsyt, Kauris

Kaksoset 21.5. - 21.6.

Kaksoset ovat sinuja seksuaalisuutensa kanssa. Tykkäät harrastaa seksiä erilaisissa paikoissa eikä sinua nolota puhua tuhmia. Olet kova flirttailemaan ja arvostat helppoa suhdetta kumppanisi kanssa, sillä sinusta seksin on oltava ennen kaikkea hauskaa. Kokeilet myös mielelläsi uusia asioita makuuhuoneen puolella.

Parhaat seksikumppanit: Oinas, Kaksoset, Jousimies, Vesimies

Rapu 22.6. - 22.7.

Ravulle seksi on ennemminkin rakastelua ja he haluavat sen olevan aistillista. Sinua täytyy siis todella houkutella ja mielistellä, ennen kuin olet valmis seksiin. Olet intuitiivinen ja voit helposti aistia mitä kumppanisi kaipaa sängyssä. Olet erityisen mieltynyt suuseksiin.

Parhaat seksikumppanit: Härkä, Leijona, Kauris, Kalat

Leijona 23.7. - 22.8.

Leijonat ovat tunnettuja jatkuvasta ja voimakkaasta vietistä seksiin. Luotat viehätysvoimaasi ja kemiaan kun haluat haluavat löytää itsellesi kumppanin. Nautinto on sinulle erityisen tärkeää ja rakastajana olet intohimoinen ja huomaavainen. Tosin se tarkoittaa myös sitä, että vaadit vahvitusta omille taidoillesi. Nautit esileikistä ja selkäsi on yksi herkimmistä alueistasi.

Parhaat seksikumppanit: Skorpioni, Oinas, Jousimies, Leijona

Neitsyt 23.8. - 22.9.

On turha kuvitella, että Neitsyt olisi jotenkin siveä. Oikeasti olet erittäin seksuaalinen ja sensuelli. Nautit kaikenlaisesta kosketuksesta esileikkinä ja varsinkin hieronta saa sinut kiihottumaan. Et kaipaa kummallisuuksia makuuhuoneen puolelle, vaan nautit huolellisesta, suunnitellusta ja rehellisestä rakastelusta.

Parhaat seksikumppanit: Härkä, Vaaka, Kalat, Kauris

Vaaka 23.9. - 22.10.

Vaakaa pidetään usein horoskooppimerkeistä hienostuneimpana tarkan makunsa ja hienovaraisen herkkyytensä ansiosta. Kaipaat siis sängyssä henkistä stimulaatiota ja sanallista esileikkiä. Hyvä kumppani saa sinusta intohimosi esiin flirttailemalla ja rakastat vihjailevia elementtejä seksuaalisuuden herättelyssä, kuten musiikkia ja kauniita alusvaatteita.

Parhaat seksikumppanit: Oinas, Kaksoset, Leijona, Jousimies

Skorpioni 23.10 - 21.11.

Skorpioneilla on maine erityisen seksuaalisina, intohimoisina ja kiihkeinä. Kaipaat draamaa ja jännitystä seksielämääsi, mikä taas johtaa helposti kontrollointiin. Vahva seksuaalinen vetovoimasi ja suuret tunteet saavat sinut usein kamppailemaan omien halujesi kanssa.

Parhaat seksikumppanit: Härkä, Leijona, Skorpioni, Kalat

Jousimies 22.11. - 21.12.

Jousimies on hurmaava, hellä ja huomaavainen makuuhuoneessa. Kyllästyt helposti, joten kaipaat spontaaniutta seksielämääsi. Sinkkuna olet erityisen flirtti ja seksielämäsi on vilkasta. Parisuhteessa olet seikkailunhaluinen ja haluat kokeilla uusia asioita.

Parhaat seksikumppanit: Leijona, Oinas, Kaksoset, Vesimies


Lue myös: Rakkaushoroskooppi 2016: Lue, mitä ensi vuonna tapahtuu

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat