Kuva: Fotolia

Nainen vaihtoi seksiaddiktion selibaattiin: "Seksi ei saa sinua rakastamaan itseäsi"

14.01.2016 20:45 - Eeva Rajala

Jessica kertoo, ettei seksin harrastaminen lisää onnellisuutta. Lisäksi pidättäytyminen saattaa vain tuoda ihmiselle lisää voimaa.

Amerikkalaisnainen Jessica Wendroff kertoo avoimessa kirjoituksessaan, mitä hänelle selvisi, kun hän vaihtoi seksiaddiktionsa selibaattiin. Wendroff kirjoittaa, miten seksin harrastamisesta tuli hänelle jo pakkomielle ja hänen halunsa oli nymfomaanin tasolla.

"Valitettavasti minulla on aina ollut suurempi seksivietti kuin yhdelläkään tapaamallani miehellä. Tämä oli tehdä minusta hullun. Luulin, että minä olin ruma ja epähaluttava ja minussa oli jotain vialla", nainen kertoo.

Lukuisten lyhyiden parisuhteiden jälkeen naisesta alkoi tuntua, että hän oli pelkkä seksilelu miehille, vaikka hän nauttikin seksistä. Hän halusi selvittää, mitä tapahtuu, jos hän luopuu seksistä kokonaan. Mitä hän oppii itsestään ja muista? Hän listaa neljä asiaa, jotka hän selibaattinsa aikana ymmärsi.

Pidättäytyminen tuo voimaa

Wendroff kertoo, että seksi oli aiemmin hänen mielessään 24 tuntia vuorokaudessa. Hän kertoo, että seksitön ja kuiva kausi oli vaikea, mutta oikea ratkaisu.

"Kun huomasin, että minun on mahdollista vastustaa fyysistä houkutusta, minusta tuli henkisesti vahvempi", Wendroff sanoo.

Hetken nautinto ei tuo pysyvää onnea

Onni ja nautinto ovat kaksi eri asiaa, mutta usein ne sekoitetaan toisiinsa. Kun seksikumppanin varustus on kohdillaan, sitä voi unohtaa, että tyyppi itse on täysin idiootti.

"Seksi on huumetta, ja sillä hetkellä kun jäät dopamiinikoukkuun, seksikumppanistasi tulee huumediilerisi. Tämä valitettavasti antaa henkilölle myös valtaa ja kontrollia sinuun liittyvissä asioissa, esimerkiksi onnellisuudessasi", Wendroff jatkaa.

Kun nainen pääsi irti tällaisesta koukusta, hän sai itse kontrollinsa takaisin. Kun hän irrotti itsensä seksuaalisuudestaan, hänen oli helpompi saada onnellisuudestaan kiinni. Sellaisesta onnesta, joka kestää kauemmin kuin lyhyt, muutaman sekunnin orgasmi.

Ajatukset saavat energiaa

Kun mies ei käytä niin paljon penistään, hän ajattelee enemmän omilla aivoillaan. Sama pätee naisiin. Seksistä luopuminen antoi Wendroffille mahdollisuuden käyttää ajatuksiaan ideointiin ja muiden aktiviteettien harrastamiseen. Oli kuin hänen aivoistaan olisi vapautunut lisää tilaa ja energiaa uusille projekteille ja aidoille tunteille.

Seksi ei saa sinua rakastamaan itseäsi

Wendroffin mukaan seksistä voi helpostikin tulla tapa tulla hyväksytyksi.

"Joku hyväksyy tämän kehoni. Minä halusin olla haluttu taukoamatta. Huomasin, että arvostin toisen hyväksyntää enemmän kuin omaani. Minun olisi pitänyt rakastaa enemmän itseäni, kehoani ja mieltäni, enemmän kuin halusin jonkun toisen rakastavan itseäni. Katosin fyysiseen haluun niin, etten enää huomannut, miten tärkeätä on arvostaa itseään", nainen jatkaa.

Lue naisen koko kirjoitus täältä! (Elite Daily)


Lue myös: Opi rakastamaan alastonta vartaloasi - viisi asiaa, jotka jokaisen tulee muistaa

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat