Kuva: Fotolia

Kuinka saada orgasmi yhden yön kumppanin kanssa?

11.04.2016 19:15 - Emma Ylistalo

Satunnaisen seksikumppanin kanssa kannattaa muistaa kiinnittää huomiota omiin haluihinsa.

Satunnainen seksi on yleistä, mutta useimmat naiset eivät silti tunne itseään tyydytetyiksi yhden yön juttujen jälkeen. Tämä ei kuitenkaan johdu siitä, että naiset odottaisivat yhden yön jutun kääntyvän vakavaksi suhteeksi. Moni nainen jää kuitenkin näissä tilanteissa ilman orgasmia. 

Seksologi Emily Morse kertoi Glamour-sivustolle ohjeet siihen, kuinka nainen voi saada enemmän irti yhden yön jutusta. 

1. Jätä viimeinen kierros väliin

Pieni rohkaisu voi auttaa kahta ihmistä tutustumaan toisiinsa, mutta liika alkoholi sammuttaa kipinän turhan nopeasti. Liika juominen voi vaikeuttaa miehen suoritusta, mutta alkoholin nesteitä poistava vaikutus voi kuivattaa naisella kriittisiä paikkoja. Tiedä siis omat rajasi ja toimi niin, että illasta tulee ikimuistoinen. Jos sinua heikottaa, kannattaa jättää yhteinen yö suosilla toiseen kertaan.

2. Laita omat halusi etusijalle

Kun olet sängyssä sellaisen ihmisen kanssa, jota et tule ehkä näkemään koskaan uudestaan, voit hyvin pyytää sitä, mitä haluat. Ota itse vastuu omasta oargasmistasi ja kerro seksikumppanillesi, mitä sen eteen täytyy tehdä. Äläkä anna hänen siirtää sinun nautintoasti sivuun. 

3. Ota ohjat

Halusit tai et, yhden yön kumppanillasi ei ole vältäämättä mitään käsitystä siitä, mikä saa sinut syttymään. Sinun kannattaa siis ottaa ohjat omiin käsiisi. Vaikka et näkisi häntä enää koskaan uudestaan, antamasi ohjeet voivat auttaa häntä myös jatkossa. Valitse asento, jossa sinä nautit eniten tai jos haluat puhua tuhmia, niin anna mennä!

Yhden yön jutut ovat oiva tilaisuus harjoitella pyytämään sitä, mitä todella haluat makuuhuoneessa, puhumattakaan uusista jutuista joita voit kokeilla. Kun osaat pyytää haluamaasi, lopputuloksena on luultavasti orgasmi tai vähintäänkin hyvä seksi.

Lähde: Glamour

Lue myös: Kuinka masturboiminen vaikuttaa seksielämääsi?

Kilpailut

Uusimmat