Näin nainen nauttii vieläkin enemmän – 8 uutta tapaa harrastaa suuseksiä

03.10.2012 18:15 - Heli Thoren

Seisten, kyljellään, nojatuolissa makoillen... ja viisi muuta hyvää suuseksitapaa - naisen näkökulmasta.

Harva nainen kieltäytyy suuseksistä, mutta siitä voi nauttia vieläkin enemmän ihan vain asentoa vaihtamalla. Esittelemme kahdeksan kuumaa tapaa, joissa nainen nauttii suuseksistä entistäkin enemmän.

1. Suuseksiä seisten

Miehet haluavat monesti saada suihinoton seistessään, mutta seisoma-asento sopii hyvin myös naisille. Pyydä miestäsi kyykistymään eteesi. Tuntemukset ovat jännittävällä tavalla erilaiset, kun seisot miehen kielen ja suun yläpuolella samalla, kun hän hellii sinua.

2. Takaapäin lipoen

Doggy style -asento on erityisen nautinnollinen naiselle - myös suuseksissä. Samalla miehesi voi sormillaan kosketella myös peräaukkoasi ja saada aikaan yhä uudenlaisia väristyksiä.

3. Nauti nojaillen

Ota mukava asento nojatuolissa tai sohvalla. Levitä jalkasi niin leveälle kuin saat. Tässä asennossa miehesi pystyy todella koskettelemaan kielellään jokaista sopukkaasi. Myös sormityöskentely on tässä asennossa helpompaa. Lisäefekti: Avaa häpyhuulia sormillasi samalla, kun miehesi nuolee sinua. Tai pyydä, että hän tekee niin. Näin hän pääsee kielensä kanssa vieläkin syvemmälle.

4. Kyljellään nautiskellen

Tämä on mukavimpia suuseksiasentoja, sekä sen antajalle että vastaanottajalle: Käy makaamaan kyljellesi ja pyydä miestäsi tulemaan taaksesi niin, että hänen kasvonsa ovat takapuolesi kohdalla. Nosta toinen jalkasi ylös ja pyydä miestäsi laskemaan päänsä toiselle sisäreidellesi. Pidä kädellä kiinni reidestäsi, jotta et joudu jännittämään sitä. Voit myös asettaa jalkasi sängyn päälle koukkuun. Voit myös levittää häpyhuuliasi, jotta miehesi pääsee tosissaan toimimaan.

5. Lähetyssaarnaaja tuunattuna

Lähestyssaarnaaja versio: Se, että sinä makaat selälläsi ja miehesi nuolee sinua mahallaan edessäsi on monen mielestä erittäin toimiva asento. Voitte tuoda siihen lisäpotkua sillä, että laitat jalkasi yhteen ja koukistat ne rintasi päälle. Näin miehesi pääsee hyvin nuolemaan klitoriksen lisäksi myös vaginaasi.

6. Nautinnollinen istahdus

Monen miehen haave on se, että nainen istuu hänen kasvoilleen. Asento on erittäin miellyttävä myös naiselle. Samalla se antaa mahdollisuuden itse määrätä suuseksin tahdin. Parhaan asennon saat, jos pystyt samalla pitämään tukea sängyn päädystä tai seinästä.

7. Vuoteen reunalla

Makaa sängyn laidalla niin, että mies voi polvistua tyynyn päälle eteesi. Asennosta tulee vieläkin kuumempi ja tukevampi, jos mies suuseksiä antaessaan pitää kiinni pakaroistasi. Voitte myös kokeilla asentoa toisinpäin: pyydä miestä makaamaan sängyllä ja tuomaan päänsä aivan sängyn laidalle. Nouse seisomaan miehen suun eteen. Myös tässä asennossa sinulla on ohjat käsissäsi ja voit ohjailla miehesi kielen liikkeitä omaa lantiotasi liikuttamalla.

8. 69 levossa

Menkää 69-suuseksiasentoon, mutta jos ette tällä kertaa halua tehdä sitä perinteisesti niin, että molemmat saavat suuseksiä, kokeilkaa asentoa vain naisen nautintoa tavoitellen. Nainen voi lepuuttaa päätään miehen reidellä ja nauttia siitä, mitä mies tekee toisessa päässä.

Lähde: Askjohnandjennifer.com

Kilpailut

Uusimmat