MacBook-tietokoneissa havaittu sitkeä vika ympäri maailmaa

23.02.2017 10:00 - Teknavi / Markus Lehtiniitty - mobiili.fi

Applen MacBook Pro -tietokoneiden näppäimistöongelmat ovat ruuhkauttaneet tukipalstoja.

Applen uusi MacBook Pro on noussut jälleen otsikoihin – tällä kertaa lukuisat käyttäjät valittavat useista erilaisista ongelmista koneidensa näppäimistöissä.

Applen tukipalstalla keskustelu näppäimistön temppuilusta käy jo kuumana useissa eri keskusteluissa, ja myös MacRumors on uutisoinut ongelmista.

Koetut ongelmat näppäimistön kanssa ovat monenlaisia: näppäimet jäävät osittain tai kokonaan jumiin alas, joitakin näppäimiä painettaessa kuuluu tavallista korkeampi ääni tai yksi painallus toteutuukin kahtena ja niin edelleen.

Apple hyödyntää MacBook Prossa uutta toisen sukupolven perhosrakenteen näppäimistöä, joka aiheutti ongelmia aikanaan keväällä 2015 lanseeratussa 12 tuuman MacBookissa myös alkuperäisenä versionaan.

Jo aiemmin MacBook Pron näppäimistö on noussut keskustelun aiheeksi tavanomaisia näppäimistöjä huomattavasti äänekkäämpänä.

Osa nyt koetuista näppäimistöongelmista voi olla myös ohjelmistovirheitä, mutta Applen kerrotaan myös vaihtaneen joidenkin käyttäjien MacBook Pro -koneita uusiin.

Kaikkia käyttäjiä eivät näppäimistöongelmatkaan näytä koskevan. MacBook Prossa on ilmennyt ongelmia myös näytönohjainten kanssa, mutta ne Apple näyttää ratkaisseen lopulta vain ohjelmistopäivityksellä. Lisäksi MacBook Pron akkukestoon on oltu tyytymättömiä.

Lue myös: Huhut uudesta iPhonesta kiihtyvät: Lue tulevan huippupuhelimen ominaisuudet

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat