Tulevan Nokia-puhelimen design paljastui yllättäen – tältä näyttää lovinäyttöinen uutuus

11.06.2018 15:45 - Teknavi / Markus Lehtiniitty - mobiili.fi

Puhelimessa tulee olemaan muun muassa kaksoiskamera.

Tuleva, vielä julkistamaton Nokia 5.1 Plus -puhelinmalli on paljastunut yllättäen uudessa vuodossa, jota voidaan pitää varsin luotettavana.

Useista paljastuksistaan tunnettu OnLeaks on julkaissut yhdessä Tiger Mobiles -sivuston kanssa Nokia 5.1 Plussasta vuotaneiden CAD-suunnittelutiedostojen perusteella luodun kuvasarjan sekä puhelimen designia esittelevän videon.

Nokia 5.1 Plussaa kuvaillaan designiltaan yhdistelmäksi hiljattain julkistettua, vielä myyntiin odotettavaa Nokia 5.1:tä sekä Kiinassa julkistettua, Nokia 5.1 Plussan tavoin lovella näytön yläreunassa varustettua Nokia X6 -mallia. Nokia 5.1 Plussan mitoiksi mainitaan 149,5 x 71,9 x 8 millimetriä, kamera-alueen kohdalta 8,8 millimetriä. Mitoiltaan puhelin on siis pitkälti Nokia 5.1:n kokoinen, mutta rakenteessa merkittävä ero on näytön ohella nyt nähdyn mallin lasinen takapinta alumiinirungon sijaan. Puhelimen näytön yläreunan lovi puolestaan on Nokia X6:ssa nähtyä leveämpi.

Nokia 5.1 Plussan lovellisen näytön koon pitäisi olla noin 5,7 tuumaa. Koska puhelimesta ei ole paljastunut tätä ennen vielä mitään tietoja, on muu tekniikka toistaiseksi pitkälti kysymysmerkki. Nyt julkaistujen materiaalien perusteella puhelimessa on kuitenkin takana kaksoiskamera ja sormenjälkilukija, pohjassa USB-C-liitäntä ja kaiutin sekä yläpäässä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

 Lue myös: Päänsärkyä ja näppylöitä - matkapuhelin saattaa aiheuttaa monenlaisia terveysongelmia

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat