Kuva: Fotolia

Jessica laihdutti yli 50 kiloa - inhoaa nyt muuttunutta vartaloaan

20.09.2017 21:15 - Katariina Auvinen

Nainen maksoi noin 90 000 euroa laihdutusleikkauksesta.

Jessica Valoy oli vakavasti ylipainoinen vielä muutama vuosi sitten. Hän painoi 139 kiloa ja tunsi itsensä ällöttäväksi. Valoy kertoo Mirror-julkaisulle, että hän heräsi omaan painoonsa muun muassa siinä vaiheessa, kun hän jumittui vuoristoradan vaunuun. 

Nainen päätti maksaa itselleen laihdutusleikkauksen, joka toteutuikin reilulla 90 000 euron hinnalla. Hetken kaikki näytti olevan hyvin. Valoyn paino lähti tippumaan ja elämä hymyili. Hän tiputti yli 50 kiloa, mutta laihdutus jätti hänen vartaloonsa jälkiä. 

Valoy kuitenkaan ei ottanut huomioon ylimääräistä ihoa, jonka laihdutus jätti jälkeensä. Hän kertookin, että tuntee itsensä entistä onnettomammaksi ja rumemmaksi uuden vartalonsa kanssa kuin ennen laihdutusta. 

-Olen sanonut miehelleni, että näytän aivan shar pei -koiralta, jolla roikkuu ylimääräistä ihoa joka paikassa, hän murehtii. 

Nyt nainen säästää leikkaukseen, jossa olisi tarkoitus poistaa ylimääräinen iho vartalon ympäriltä. Operaatio maksaa kymmeniä tuhansia euroja, johon Valoylla ei ole vielä varaa. 

-Rintani ovat kutistuneet ja mahani roikkuu haarovälini alapuolella. Joudun tämän lisäksi tunkemaan ylimääräisen ihon vaatteiden sisälle. Toivottavasti tarinani auttaa muita, jotka ovat laihdutuksen alussa. Haluan auttaa heitä ymmärtämään koko kuvan, hän kertoo. 

Lue myös: Tosi-tv-tähteä haukuttiin anorektiseksi - laittoi kritisoijille jauhot suuhun

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat