Kuva: Fotolia

Tosi-tv-tähteä haukuttiin anorektiseksi - laittoi kritisoijille jauhot suuhun

13.09.2017 10:45 - Katariina Auvinen - Luettu 1 622 kertaa

Megan McKennan hoikkuuden taustalla on sairaus.

Muun muassa Ex on the Beach -sarjasta julkisuuteen nousseen Megan McKennan kuvat muun muassa sosiaalisessa mediassa, ovat aiheuttaneet kuohuntaa seuraajissa. McKenna kertoo The Sun-julkaisulle loukkaantuneensa erityisesti kommenteista, joissa häntä väitetään anorektiseksi. 

Naisen hoikkuuden taustalla piilee hänen mukaansa sairaus. McKenna sairastaa keliakiaa, joka on autoimmuunisairaus. Sairautta hoidetaan gluteenittomalla ruokavaliolla. Naisella on myös juuri diagnosoitu ärtyneen suolen oireyhtymä, joka on toiminnallinen suolistovaiva. 

-Ei todellakaan ole soveliasta haukkua jotain lihavaksi, mutta ei myöskään ole ok sanoa toiselle tämän olevan anorektisen laiha, McKenna kerroo. 

Hän vastasi arvostelijoilleen tiukasti. Hänen mukaansa ihmisten pitää ymmärtää, että hänellä tulee aina olemaan ongelmia painon kanssa sairauden takia. 

-Olen ollut niin kipeä pitkään, että olen ravannut sairaalasta sairaalaan. Kukaan ei tiennyt mikä minua vaivasi, joten kyllä olin laiha ja todella kipeä, hän kommentoi. 

I'm ready 😈 wearing @motelrocks #motelrocks

A post shared by megan_mckenna_ (@megan_mckenna_) on

Day off - tan, nails and cinema date! 🇺🇸

A post shared by megan_mckenna_ (@megan_mckenna_) on

Lue myös: Tosi-tv-tähti julkaisi kuuman bikinikuvan - ei halunnut rusketusrajoja

Lähde: The Sun

Arvostele artikkeli

Uusimmat