Kuva: AOP

Khloé Kardashian rakastaa pakaratreeniään - katso kolme naisen täsmäliikettä

21.05.2019 12:15 - Milena Raappana

Khloén treenirutiiniin kuuluu urheilu vähintään viitenä päivänä viikossa.

Jos katsoo ennen ja jälkeen -kuvia Kardashianeista, monen kohdalla suu loksahtaa auki. Yksi suurimmista muutoksista on Khloé Kardashianin, 34, elämäntaparemontti, joka näkyy naisen olemuksessa huomattavasti.

Khloé kertoo, että urheilu ei ollut hänelle aluksi helppoa. Hän kuitenkin oli päättäväinen ja päivä päivältä kehittyi. Nykyään nainen herääkin jo klo 6.30 treenaamaan, sillä 1-vuotias True herää noin klo 7.30. Tämän lisäksi hän urheilee viidestä kuuteen päivään viikossa.

Kuvassa Khloé vuonna 2009.

(kuva: AOP)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yleensä Khloén treenirutiiniin kuuluu 30 minuuttia sykettävä nostattavaa treeniä, kuten hyppynarulla hyppimistä, nyrkkeilyä ja porrastreeniä sekä 30 minuuttia kuntopiiriä. Lihaskunnossa Khloén suosikkeja ovat liikkeet, jotka saavat pakarat tuleen.

View this post on Instagram

💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Jos kuva ei näy, voi katsoa sen täältä.

- Laitan kuminauhan jalkojeni ympärille ja menen nelinkontin lattialle. Teen 30 sekuntia jalannostoja sivulle, jonka jälkeen ojennan jalkani suoraksi taakseni ja teen 30 sekunnin ajan pientä pumppaavaa liikettä. Sen jälkeen jatkan pakarapotkulla, jota teen myös 30 sekuntia. Joskus teen liikkeet nilkkapainon kanssa, Khloé sanoo.

Lue myös: Khloé Kardashianin entisen aviomiehen paljastus hämmentää - uskomaton määrä seksikumppaneita

Lue myös: Khloé Kardashianin tuorein otos järkytti fanit: "Mitä olet tehnyt kasvoillesi?"

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat