Tämä on naisten yleisin seksifantasia!

28.05.2012 20:45 - Karoliina Kotala

 Nyt ilmiölle on kuitenkin löytynyt tieteellinen selitys.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että jopa yli puolet naisten seksuaalifantasioista pitävät sisällään haaveen tuntea olonsa haluttavaksi miesten keskuudessa. Puolet naisista haaveilivat tyydyttävänsä yhtäaikaisesti ueampaa kuin yhtä miestä, ja 47 prosenttia kertoi fantasioivansa itsestään stripparina tai ilotyttönä. Tutkijoiden mukaan halukkuutemme esitellä itseämme alasti ei kuitenkaan ole oma vikamme, vaan syy löytyy aivoistamme.

- Tunne haluttavuudesta on erittäin kiihottava naisille. Tutkimukset osoittavat, että tavalla jolla naiset tuntevat itseään kohtaan on erittäin suuri merkitys sille, miten he tuntevat seksuaalista halukkuutta, joka voi olla merkittävämpää kuin heidän partnereidensa näkemys puolisonsa seksuaalisuudesta, psykologi Marta Meana selvittää.

Julkkikset ja viihdetaivaan tähdet joutuvat lähes viikottain otsikoihin intiimien alastonkuvien tai rakasteluvideoiden vuodettua julkisuuteen. Selitys saattaakin löytyä kaukaa historiasta, sillä esimerkiksi apinat esittelevät vastakkaiselle sukupuolelle sukuelimiään osoittaakseen seksuaalista kiinnostusta.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat