8 syytä, miksi naiset vihaavat isoja rintoja!

25.02.2013 10:15 - Karoliina Kotala

Vaikka moni pitää suuririntaisia naisia onnekkaina, on todellisuus monesti aivan muuta kuin auvoista. Alla kahdeksan syytä, joiden vuoksi moni suurempirintainen nainen suosisi mielellään pienempää povea.

1. Huonompi itsetunto.
Monen miehen mielestä suuret rinnat ovat parhaat, kun taas tutkimuksissa on todettu suurempirintaisten naisten aliarvioivan oman viehättävyytensä. Isorintaiset naiset pitivät keskikokoiset rinnat omaavia naisia huomattavsti itseään viehättävimpinä, joten suuret rinnat näyttäisivät alentavan itsetuntoa.

2. Sopivat vaatteet.
Isorintaisten naisten on vaikea löytää sopivia vaatteita. Vaikka rinnat ovat kookkaat, voi muu vartalo olla hoikka, jolloin kroppa ei ole sopusuhtainen. Monet mekot esimerkiksi voivat olla sopivia muuten, mutta liian pieniä rintojen kohdalta.

3. Raha.
Kookkaat rinnat tulevat myös kalliiksi, sillä laadukkaat, tukevat ja hyvät liivit maksavat enemmän, sillä ne joudutaan usein ostamaan erikoismyymälöistä. Harvoja kookkaiden rintojen liivejä on myynnissä niin sanotuissa tavallisissa kaupoissa.

4. Kipu.
Kookkaat rinnat aiheuttavat helposti niskakipua, ja esimerkiksi makaaminen vatsallaan on mahdotonta.

5. Kiinteys.
Kookkaat rinnat menettävät pieniä nopeammin kiinteytensä, ja alkavat helposti roikkua.

6. Urheilu.
Useimmalle isorintaiselle naiselle lenkkeily on usein mahdotonta, ja urheilu muutenkin vaatii kalliita ja laadukkaita urheiluliivejä.

7. Odotukset.
Jos isorintainen nainen pukeutuu pieneen toppiin, on lopputulos helposti paljon "halvemman" näköinen, kuin pienirintaisella. Moni mies myös kokee isorintaisen naisen olevan muita naisia kevytkenkäisempi.

8. Ennakkoluulot.
Isorintaisiin naisiin liittyy usein ennakkoluuloja muun muassa heidän älykkyydestään. Suuret rinnat antavat helposti bimbon kuvan naisesta, jonka vuoksi moni isompirintainen nainen joutuu tekemään enemmän töitä todistaakseen olevansa muutakin kuin tyhjäpää.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat