Treenaushalut hukassa? 6 naista, jotka motivoivat kenet tahansa lenkkipolulle

05.05.2013 15:15 - Reetta Haverinen

Näiden upeiden naisten luulisi inspiroivan kenet tahansa vaihtamaan kaukosäätimen käsipainoon ja suklaapatukan parsakaaliin.

Treenaaminen ei aina tahdo maistua, mutta kunnon motivointisession jälkeen on paljon helpompaa potkia itsensä lenkkipolulle.

Jos omat tavoitteesi ja kiinnostus liikuntaa kohtaan tuntuvat olevan kadoksissa, selaa läpi seuraavat inspiraatiokuvat. Nämä naiset ovat tehneet töitä muotojensa eteen ja sen kyllä huomaa!

Jillian Michaels

Michaels, 39, tuli suurelle maailmalle tutuksi tiukan kuntosaliohjaajan roolistaan Amerikan Suurin pudottaja -sarjasta. Nainen suosii liikuntaohjelmissaan potkunyrkkeilyä, jooga- ja pilatesliikkeitä, plyometristä harjoittelua ja kuntosalitreeniä.

Jennifer Nicole Lee

Lee, 37, on yhdysvaltalainen fitnessmalli, näyttelijä, puhuja ja kirjailija. Nainen nousi mediassa tunnetuksi karistettuaan huiman määrän raskauskiloja ja aloitettuaan uuden uran fitnessammattilaisena lastensa syntymän jälkeen. Nainen on lanseerannut oman fitnessohjelman nimeltä JNL Fusion, joka on luotu kaunottaren oman treeniohjelman pohjalta. Leen 45 minuutin kunto-ohjelmassa yhdistellään tehokkaasti painoharjoittelua ja aerobista liikuntaa. Ohjelma on tarkoitus tehdä neljä kertaa viikossa.

Kim Lyons

Lyons, 40, on amerikkalainen personal trainer ja fitnessmalli, joka on esiintynyt useita kertoja monien urheilu- ja terveyslehtien kansissa. Nainen on myös valmentanut ylipainon kanssa kamppailevia amerikkalaisia Suurin pudottaja -tv-sarjan kolmannella ja neljännellä tuotantokaudella.

Else Lautala

Lautala, 34, on Suomen tunnetuin ja menestynein fitnessmalli. Nainen on niittänyt vartalollaan kunniaa jopa kansainvälisellä tasolla. Lautala on kerännyt lukuisia palkintoja fitnesslavoilta ja on muun muassa voittanut kolmeen otteeseen Fitness World Champion -mestaruuden.

Johanna Muhonen

The Voicen liikuntablogia pitävä hyvinvointivalmentaja Johanna Muhonen, 29, vannoo terveellisten elämäntapojen nimiin ja kannustaa kaikkia suomalaisia kohti parempaa elämää omalla esimerkillään. Muhonen on liikkunut aina monipuolisesti, ja naisen harrastuksiin kuuluu muun muassa lenkkeily, kuntosali, sisäpyöräily, joukkuelajit ja kuntonyrkkeily.

Eva Wahlström

Tunnetuin ja menestynein suomalainen naisnyrkkeilijä Eva Wahlström, 32, on valittu kaksi kertaa vuoden naisnyrkkeilijäksi ja kerran vuoden nyrkkeilijäksi. Nainen on saavuttanut monia mestaruuksia kansainvälisellä tasolla ja valmentanut ylipainoisia maamme kansalaisia suomen Suurimmassa pudottajassa uimari Jani Sievisen kanssa.

Lähde: Wikipedia, Eva Wahlström, Else Lautala, Kim Lyons, Bealive

Kilpailut

Uusimmat