Hyviä syitä syödä leipää

14.05.2013 08:15 - Laura Sulkava

Usein ensimmäinen ruokavalion leikkaus koskee leipää, mutta mitä hyviä puoli leivän syömisessä on?

Usein leipää ajatellaan hiilihydraattipommina, joka on kuin punainen vaate laihduttajalle. Ravintosisällöltään leipä on kuitenkin rikas ja hyvin nälkää pitävä.

Vaikka leipä sisältää paljon hiilihydraatteja, sisällöstä löytyy myös proteiinia, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja kuten kalsiumia ja rautaa.

- Leivän syömisen liittäminen painonnousuun on sitkeä myytti, kertoo ravitsemusterapeutti Amanda Ursell

Luonnollisesti leivän määrä on se, joka vaikuttaa painoon. Leipälaadussa kannattaa suosia helpommin sulavaa tummaa, joka on painonhallinnan kannalta suopeampi vaihtoehto kuin vaalea leipä.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat

Error - Virhe: 0 - Voice.fi

Pahoittelut (virhe 0)

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Käytä navigaatiota löytääksesi hakemasi sivun.