Julma tapa poistaa migreeni kasvattaa suosiotaan maailmalla - uskaltaisiko kokeilla?

03.06.2013 18:45 - Rea Tallgren

Migreeni on sairaus, joka pahimmillaan pilaa yhden päivän lisäksi useita. Migreenistä kärsivät tietävät, että taudin armoilla kärvistelevä suostuisi tekemään melkein mitä tahansa päästäkseen piinasta eroon.

Konstit migreenin peittoamiseen ovat monet - yksi niistä on kuitenkin ällöttävyydesssään ylitse muiden. Hoitomuoto, joka on vielä suhteellisen harvinainen, luottaa niin sanotusti luonnontuotteisiin. Siinä migreeneistä kärsivän otsalle asetetaan iilimatoja, jotka imevät verta potilaan kasvoista.

Iilimatoja asetellaan otsalle neljä kappaletta peräjälkeen. Toimenpide ei satu juurikaan, koska iilimatojen sylki puuduttaa alueen, josta ne verta imevät. Toimenpide tulee tehokkuudeen takia toistaa kolmesta neljään kertaa. Toimenpiteiden väliin tulee jättää viikko.

Kunkin toimenpiteen jälkeen iilimadot tapetaan alkoholilla, koska niiden uudelleenkäyttäminen olisi riskaabelia; ovathan ne kosketuksessa veren kanssa, joten infektioiden leviäminen olisi mahdollista. Iilimatojen uskotaan puhdistavan verta ja helpottavan, jos ei jopa kokonaan ehkäisevän migreenien syntyä jatkossa.

Iilimatoja on käytetty lääketieteen tarkoituksiin jo satoja vuosia. Ne ohentavat verta ja niiden sylkeä on esimerkiksi käytetty kivunlievitykseen. Hoitomuoto on ällöttävä, ja ajatuskin siitä hirvittänee heikompia. Silti se luultavasti voittaa migreenistä kärsimisen mennen tullen. Lue lisää hoitomuodosta tästä!

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat