Hyvä naiset! 6 mieletöntä asiaa, joihin vain naisen vartalo pystyy

31.07.2013 11:45 - Karoliina Kotala

Monella naisella on komplekseja vartalon suhteen, ja usein moni keskittyykin kehonsa puutteisiin hyvien puolien sijasta. Naisen vartalo on kuitenkin kykenevä moneen ihmeelliseen asiaa, joista jokaisen tulisi osata iloita.

1. Nainen pystyy luomaan uuden elämän.
Raskaus ja synnytys eivät ole uusia juttuja, mutta ne ovat silti uskomattomia ihmeitä. Naisen keho pystyy kasvattamaan toisen ihmisen, eikä sitä ole syytä vähätellä.

2. Naisen keho tuottaa ravintoa.
Pystymme ruokkimaan jälkeläisemme kehomme avulla, tuottamalla maitoa ravinnoksi. Kehomme tuottama maito ei myöskään ole mitä tahansa ravintoa, vaan varsinaista superruokaa, sillä se pitää sisällään elintärkeitä ravintoaineita ja suoja-aineita.

3. Nainen voi saada peräkkäisiä orgasmeja.
Naistenlehdissä keskitytään usein siihen, kuinka vaikea naisen voi olla saada orgasmia. Vähemmän huomiota puolestaan tuntuu saavan se fakta, että nainen on kykenevä peräkkäisiin orgasmeihin. Miehet puolestaan tarvitsevat niin sanottua toipumisaikaa enne seuraavaa nautinnon hetkeä.

4. Naisen aivot pystyvät supermuistamiseen.
Aivot ovat ihmisen monimutkaisin kehonosa, ja useissa tutkimuksissa on todettu, että erityisesti naisten aivot kykenevät muistamaan erityisellä tavalla tietoa. Naisten on myös tutkimuksissa todettu muistavan näkemiään kasvoja miehiä paremmin.

5. Naisen nenä pystyy superhaistamiseen.
Tutkimusten mukaan naisilla on erityisen vahva hajuaisti, vahvempi kuin miehillä. Naisen hajuaisti myös voimistuu juuri ennen ovulaatiota ja sen aikana. Eräissä tutkimuksissa on jopa väitetty, että naiset pystyvät haistamaan miesten seksuaaliset aikeet heidän hiestään.

6. Nainen osaa selviytyä.
Naiset elävät keskimäärin viisi vuotta pidempään kuin miehet. Tutkijat uskovat sen johtuvan siitä, että naiset ovat taipuvaisempia omaksumaan terveellisiä elämäntapoja. Toiset tutkijat taas ovat vakuuttuneita, että naisen keho pystyy taistelemaan bakteereja ja viruksia vastaan miehiä paremmin.

Lähde: Huffington Post

Suosittelemme

Uusimmat