Miehet ja naiset menevät juoksulenkille aivan eri syistä - lue tutkimus

14.09.2013 17:15 - Senni Loikala

Miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta. Vanha sanonta pätee myös kahden eri sukupuolen suhtautumisesta lenkkeilyyn.

Clear Sky Apps ja 5K Runner -applikaation kehittäjä ovat toteuttaneet tuoreen tutkimuksen, joka otti laajasti selvää ihmisten ajatuksista ja tottumuksista lenkkeilyyn liittyen.

Tutkimus tarjoaa hyviä uutisia etenkin naispuolisille juoksijoille. Yli puolet tutkimukseen osallistuneista miehistä nimittäin pitää juoksua harrastavia naisia potentiaalisina kumppaneina, joiden kanssa voisivat hankkia lapsia. Miehet nimittäin ajattelevat, että juoksua harrastavilla naisilla on muita paremmat terveys ja geenit.

Lisäksi tuloksista selviää, että lähes 65 prosenttia miehistä suuntaa pururadoille tunteakseen olonsa nykyistä seksikkäämmäksi ja varmemmaksi vastakkaisen sukupuolen seurassa. Naisilla sama motivaatio lenkkeilyyn löytyy lähes 70 prosentilta.

55 prosenttia tutkimukseen osallistuneista miehistä katsoi, että heidän seksielämänsä oli parantunut juoksuharrastuksen myötä. Naisista reilu 40 prosenttia koki samaa.

Miehillä ja naisilla oli huomattava ero siinä, mitä he tahtoivat parantaa itsessään juoksemalla. Miehillä yleisin vastaus oli vatsalihakset, kun taas naiset tahtoivat parantaa mieltään, mikä sisälsi yleisen onnellisuuden ja seksuaalisen viehätysvoiman lisäämisen.

Lähde: Blonde 20

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat