Jokaisen naisen silmille: 9 osuvaa kuvaa, jotka todistavat, ettei täydellistä naisvartaloa olekaan

06.03.2014 08:15 - Karoliina Kotala

Usein kuulee puhuttavan huippumallien täydellisistä naisvartaloista ja keinoista saavuttaa sellainen. Erittäin osuva todiste osoittaa kuitenkin, että "täydellinen vartalo" on yksi huonoimmista termeistä koskaan.

Naistenlehdet pursuavat toinen toistaan tehokkaampia ohjeita, joiden avulla jokainen voi tavoitella täydellistä vartaloa. Jo 1800-luvulla naiset pukeutuivat erittäin kivuliaisiin korsetteihin saadakseen vatsansa piiloon ja korostaakseen luonnottoman kapeaa vyötäröä. Huolimatta siitä, että korsetti muun muassa vahingoitti sisäelimiä, vaikeutti hengittämistä ja rasitti ihoa lukemattomat naiset käyttivät sitä.

Korsetti on kuitenkin vain yksi esimerkki lukemattomista keinosta joiden avulla naiset ovat tavoitelleet niin sanottua täydellistä vartaloa. Huffington Post -sivuston kuvasarja kuitenkin osoittaa osuvasti, kuinka käsitys täydellisestä vartalosta on vuosien varrella kokenut melkoisia muutoksi, joihin kunkin aikakauden naiset ovat yrittäneet mukautua.

Katso kuvat täältä.

Kuvasarja onkin erittäin osuva osoitus siitä, että täydellisen vartalon sijaan lienee järkevämpää tavoitella omaa hyvinvointia.

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat