Mietitkö liikaa, mitä ihmiset sinusta ajattelevat? Pääset eroon piirteestä helpoin keinoin

06.06.2014 20:45 - Heli Thoren

Älä mieti, mitä muut sinusta miettivät, vaan keskity olemaan onnellinen omassa elämässäsi.

Onkohan hän minulle vihainen? Hän ei varmasti pidä minusta, kun katsoi niin oudosti. En uskalla olla hankala, koska sitten hän ei ehkä enää pidä minusta.

Ovatko tällaiset mietteet tuttuja sinulle? Moni meistä käyttää valtavasti energiaa sen miettimiseen, mitä muut meistä miettivät. Turhista huolista voi vapautua. Omaksu asennetta, ettet vaan välitä. Päästä irti ja vapaudu muiden ihmisten mietteiden aiheuttamasta stressistä omaksumalla nämä faktat:

Fakta 1: Sinua arvostellaan parhaillaan

Kyllä. Tälläkin hetkellä joku arvostelee sinua. Jotkut ihmiset eivät pidä sinusta, etkä voi tehdä asialle yhtään mitään. Todellisuudessa se menee usein niin, että mitä vähemmän välität muiden mietteistä ja keskityt loistamaan omana itsenäsi, sitä enemmän sinusta pidetään.

Fakta 2: Kaikkien ei tarvitse pitää sinusta

On vapauttavaa, kun oivallat tämän: kaikkien ei tarvitse pitää sinusta. Anna muiden olla ja luota itseesi. Jos joku on loukannut sinua ja tiedät, ettei häneltä heru myötätuntoisia ajatuksia sinua kohtaan, päästä irti. Muista sanonta: Hyvän elämän eläminen on kostoista parhain.

Fakta 3: Lähimmät merkitsevät

Se, mitä ystäväsi sinusta ajattelevat ja mitä läheisemmät ihmiset puhuvat sinusta on se, mikä merkitsee. Vaali hyviä ystävyyssuhteita ja keskity niihin. Monesti ihmiset saattavat pitää läheisiä suhteitaan itsestäänselvinä ja pyrkivät valloittamaan tuntemattomien ihmisten tunteita. Älä tee niin. Keskity tukiverkkosi huoltamiseen ja ylläpitämiseen.

Fakta 4: Ne, jotka eivät välitä muiden mietteistä, muuttavat maailmaa

Jos joku sanoo sinulle, että ideasi on hölmö tai et pysty toteuttamaan haavettasi, uskotko? Älä missään nimessä. Ne, jotka luottavat omaan ääneensä ja voimiinsa, muuttavat maailmaa. Usko itseesi, älä muiden puheisiin.


Tee näitä asioita, jotta pääset irti muiden miellyttämisestä. Muista nämä 4 askelta:

Askel 1: Tee asioita, jotka koet noloiksi

Pukeudu hulluun asuun tai laita päähäsi rohkea hattu, jota et ajatellut kehtaavasi pitää. Kun kuljet releet päälläsi, tulet huomaamaan, että harva kiinnittää sinuun sen kummemmin huomiota. Tai mitä väliä, vaikka kiinnittäisi? Oman nolouden rajojen rikkominen kannattaa, kun etsit elämällesi rohkeampia uria.

Askel 2: Hyväksy vaivautuneisuus

Toimittajat saavat parhaat materiaalinsa haastattelusta silloin, kun he eivät pyri täyttämään vaivaannuttavia hetkiä puheella. Sama pätee elämään. On hyvä opetella sietämään vaivautuneisuutta ja hiljaisuutta.

Samalla tavoin tulisi pyrkiä uskaltaa puhua kaikista aiheista. Vaikka joku asia olisi vaivaannuttava ja vaikea, siitä ääneen puhuminen usein helpottaa tilannetta. Puhuminen siitä on paljon parempi kuin se, että vaivautuneisuutta pidetään yllä sillä, ettei uskalleta avata suuta aiheesta.

Askel 3: Kerro totuus

Uskalla kertoa mielipiteesi, vaikka se olisikin vaikeaa. Ei tarvitse olla ilkeä, mutta totuudessa tulee uskaltaa pitäytyä. Arvosta omaa mielipidettäsi ja sano se rohkeasti ääneen.

Askel 4: Aloita uusi elämäsi

Kun uskallat ottaa rohkeita askelia uudessa elämässäsi, tulet huomaamaan, että me kaikki olemme omalla tavallamme outoja. Ja kun uskallata edetä vielä eteenpäin oivallat, että vaikka joskus olisit porukkasi oudoin, silläkään ei ole mitään väliä. Päinvastoin, voit olla ylpeä siitä!


Tunne olosi kauniimmaksi kuin koskaan. Tutkimus selvitti, miten se onnistuu. Lue lisää täällä.

Lähde: Cavemancircus.com

Kilpailut

Uusimmat