5 tärkeää faktaa selluliitista - tiesitkö?

11.06.2014 11:45 - Heli Thoren

Appelsiini-iho on monen naisen murhe. Tiesitkö tätä muhkuroista?

Selluliitti on yleinen vitsaus ja hyvin hoikatkin naiset voivat kärsiä siitä. Muutamilla elämänmuutoksilla voit kuitenkin helpottaa ongelmaa ja jopa päästä muhkuroista kokonaan eroon. On kuitenkin hyvä tietää muutama fakta selluliitista ennen kuin ryhdyt hankkiutumaan siitä eroon:

1. Unohda rasvat

Selluliittivoiteet eivät tepsi ihon alla olevaan rasvakudokseen, joten unohda ne. Voit käyttää niitä korkeintaan muun hoidon ohella, mutta yksinään ne eivät auta. Voit kuitenkin parantaa ihon kuntoa jo pelkästään kosteusvoiteen avulla, jolloin hipiä näyttää hyvinvoivalta. Kosteutettu iho on joka tapauksessa kauniimpi kuin eloton ja kuiva.

2. Unohda hoidot

Liikuta ja ruokavalio tepsivät selluliittiin, mutta esimerkiksi kylpylöiden tarjoamat arvokkaat hoidot eivät vie ongelmaa lopullisesti mennessään. Vaikka saisitkin nesteenpoistohoidoilla hetkellisesti helpotusta ongelmaasi, se ei tuo ratkaisua.

3. Selluliitti ei ole geneettistä

Selluliitista on mahdollista päästä eroon. Vaikka toiset saavat sitä helpommin kuin toiset, et ole muhkuroiden kanssa naimisissa lopun elämääsi. Niistä on mahdollista päästä eroon elämäntapamuutoksilla.

4. Selluliitti karisee iästä riippumatta

Niin vanha kuin nuorikin voi päästä selluliitista eroon. Selluliitti ei katso ikää ilmestyessään, eikä sen karistaminenkaan vaadi tiettyä ikää. Motivaatio on tärkein.

5. Liikunta auttaa

Alavartaloa ja ongelmakohtia muokkaavat liikkeet auttavat selluliittiin. Myös se, että liikkuu auttaa karistamaan kehosta mahdollisia ylikiloja, jolloin myös selluliittiongelma helpottaa. Myös veden juonti auttaa projektissa.


7 hyvää keinoa karistaa selluliitti. Lue niistä täällä.


Lähde: Justformetoday.com

Kilpailut

Uusimmat