Positiivisuutta jokaiseen päivään: 7 helppoa vinkkiä

01.08.2014 22:15 - Susanna Karttunen

Lisää positiivisuutta jokaiseen päivään voi saada erittäin yksinkertaisillakin asioilla.  

Positiivisena oleminen ei ole kaikille mitään helpointa puuhaa. Amerikanki-sivusto listasi seitsemän käytännön asiaa, jotka auttavat sinua pysymään positiivisempana ja onnellisempana.

1. Vietä aikaa positiivisten ihmisten kanssa

Jokaisen elämästä varmasti löytyy ainakin yksi ihminen, joka tuntuu niittävän negatiivisuutta ympärilleen. Jos voit vältellä tätä henkilöä, etäisyyden ottaminen voi olla hyvä idea. Negatiiviset ihmiset saavat sinutkin huonolle tuulelle.

2. Keskity myönteisiin asioihin

Kamalimmistakin tilanteista voi löytää jotain positiivista. Kurjana hetkenä voit mennä ulos kävelylle ja nauttia kauniista luonnosta. Jos olet töissä ja et pääse käymään ulkona, vietä hetki yksin ja ajattele hyviä asioita elämässäsi.

3. Ympäröi itsesi positiivisuudella

Pidä kotisi seinällä tauluja, joista sinulle tulee iloinen olo, ja lompakossasi kuvia, jotka saavat sinut hyvälle tuulelle. Keksi myös muita tapoja, joilla voit eri paikoissa muistuttaa itseäsi hyvistä asioista.

4. Löydä intohimonkohteesi

Ihmiset ovat iloisempia ja positiivisempia, kun he ovat löytäneet intohimonsa kohteen. Oman jutun löytäminen voi kestää, mutta se on sen arvoista.

5. Kehitä itseäsi

Itsensä kehittäminen sekä fyysisesti että henkisesti on tärkeää onnellisuuden kannalta. Liiku säännöllisesti, ja kehitä itseäsi vaikka lukemalla mielenkiintoisia kirjoja.

6. Tee tehtävälistoja

Elämäsi ja stressitasosi pysyvät paremmin kurissa, kun teet tehtävälistoja. Silloin sinun ei tarvitse muistaa kaikkea, ja saat helpommin asiat tehtyä. Ja mikä tärkeintä, saat upean tunteen, kun saat viimeisenkin asian yliviivattua listalta.

7. Tee jotain itseäsi varten

Muista olla välillä itsekäs ja hemmotella itseäsi. Olet iloisempi, kun tiedät voivasi ottaa välillä tauon kaikesta kiireestä ja tehdä jotain vain itseäsi varten.

Uutisoimme aiemmin elämän pienistä iloista, joista on lupa nauttia. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Amerikanki

Suosittelemme

Uusimmat