Kuva: AOP

Pelicans-fanit vaativat potkuja Antti Tyrväiselle

21.10.2016 08:00 - Mikko Räsänen

Antti Tyrväisen törkytaklaus torstain ottelussa sai hänen omankin joukkueensa fanit kuumenemaan.

Sääntöjen rajamailla ja niiden ylikin menevistä otteistaan tunnettu Pelicansin Antti Tyrväinen suoritti torstain HPK-ottelussa törkeän taklauksen, jonka alle jäi vastustajan ykköspuolustaja Joonas Lehtivuori. Hirvittävällä vauhdilla Lehtivuoren taklannut Tyrväinen sai ulosajon ryntäyksestä, ja vertavuotava Lehtivuori jouduttiin taluttamaan jäältä.

Yleensä tämän kaltaisissa tilanteissa kiekkokansan mielipide jakautuu niin, että vaikka muut tuomitsevat teon, niin taklaajan oman joukkueen kannattajilta löytyy vielä ymmärrystä taklaajalle. Tällä kertaa ymmärtäjät olivat vähissä myös Pelicans-leirissä. Pian taklauksen jälkeen lahtelaiset kiekkofanit aloittivat Suomen suurimmalla kiekkofoorumilla Jatkoajassa viestiketjun, jossa vaaditaan Tyrväiselle potkuja Pelicansista.

Näin Pelicans-fanit kirjoittivat:

"Nyt se sitten tapahtui, mitä pelkäsin jo aiemmissa peleissä. Ei tämä pelle osaa rajoittaa yhtään tuota taklaamistaan, joten aina tapahtuu. Myönnän, olin skeptinen jo alun alkaen ja tämä oli viimeinen pisara. Kuppi nurin. Antti Tyrväinen, olet vahingoksi jääkiekolle kaikesta hyvästä huolimatta. Pelicansin täytyy nyt ottaa tässä jokin linja ja heittää tämä pelle ulos, kiitos"

"Just ku alkukaudesta näytti et Pelsu on päässy näistä sikailuista eroon ni sitte me hommattiin tällanen sika nimeltä Antti Tyrväinen joukkueeseen. Osaa kyllä olla viihdyttävä pelaaja sillon ku pitää taklauksensa puhtaina mutta nyt sitten nähtiin taas se A.Tyrväisen pimeämpi puoli. Ollu kyllä so far ihan turha jätkä niitä (puhtaita) taklauksia lukuunottamatta. Ei oikeestaa haittaa vaikka sais loppukauden pitusen pelikiellon."

"Älkääkä edes yrittäkö tulla puolustelemaan! Idiootti! Ja laitan valmennuksen piikkiin yhtä paljon, ettei saa miestä ruotuun ja ajattelemaan joukkueen etua"

"Toivottavasti tulee todella pitkä pelikielto."

"A.Tyrväinen sä olet idiottii! Tossa taklauksessa ei mitään järjen hiventä. Oksettavaa."

"Toivottavasti toimistolla heti huomenna aamulla sanotaan Tyrväiselle että soronoo. Ei mitään käyttöä tuollaisella jätkällä, vaikka kotikaupungin pelaaja onkin"

"Antti tyrväinen on idiootti! Just kun päästiin peliin mukaan, sitten päättää tämä kusipää ottaa roolia ja vie kaiken mennessään."

"A. Tyrväinen v****un meidän Pelsusta. Tämäniltaista "taklausta" ei voi puolustella millään. Ei millään. ULOS!"

"Toivottavasti tulee helvetin pitkä pelikielto ja varmasti tuleekin. Melkoiseen paskaan kyllä upotettiin kädet tämän hankinnan suhteen kun sopimus on vielä ensi kaudeksikin. Viimeisen vuoden aikaisilla näytöillä Tyrväisellä ei vaikuta olevan yhtän mitään annettavaa tälle seuralle saati koko lajille."

"Vähintään n.15 ottelun pelikielto tuosta sikailusta olisi paikallaan. Olisi voinut tämän sekopään jättää hankkimatta. Ajattelin jo, että olisi parantanut tapansa, mutta ei sitten näköjään."

"Täysi idiootti. Varovasti kuvittelin kun sopimus julkaistiin, että olisi oppinut edes jotain ja näitä ei tulisi. Turhaan. Ei mennyt edes kolmea peliä. Toivottavasti saa pitkän pelikiellon ja on poissa sotkemasta kuvioita. Olisi pitänyt jättää hankkimatta koko jätkä."

"Mun kannattamani Pelicans ei tarvi Antti Tyrväistä! Totaalinen mulkku joka kusee kerta toisensa jälkeen omiin muroihin. En myöskään halua että kenenkään muun pelaajan kiekkoura päättyy tämän mulkun "taklauksen" seurauksena. Pelicansin johto, heittäkää tämä pelle helvettiin, kiitos."

"Toimisto, nyt peli haltuun ja pistäkää Tyrväinen itse pyytämään anteeksi joukkueelta, kannattajilta, Lehtivuorelta ja etenkin Kerhon faneilta, joilla oli hallissa syyslomapeli, eli paljon lapsia ja junioreita katsomossa. Jollei ole miestä itse pyytämään anteeksi niin kiitetään kuluneesta parista viikosta ja pistetään lopputili käteen ja todetaan että nyt Antti on parempi että tehdään näin."

Muutama Pelicans-fani oli eri mieltä kriitikoiden kanssa ja puolusti Tyrväistä. Vastavuoroisesti monen muun seuran fanit kävivät kehumassa lahtelaisia siitä, että hekin tuomitsevat Tyrväisen tempun lähes yhtenä rintamana. 

Katso kohutaklaus alta ja päättele siitä, oliko kyseessä törkeä teko vai ei.

Alla Tyrväisen aiempia ylilyöntejä.

Lue myös: Yli 400 liigaottelun suomalaishyökkääjä lähtee Valko-Venäjältä - palaako Liigaan?

Kilpailut

Uusimmat