NHL-joukkue palkkasi kakkosvahdikseen kausikorttilaisen katsojan!

08.12.2017 22:30 - Sami Ikonen

Kausikortin omistaja pääsi seuraamaan peliä vaihtopenkiltä.

Viime yön NHL-kierroksella St. Louis Blues oli pulassa, kun farmiseurasta kutsuttu maalivahti Ville Husso ei ehtinyt pelipaikalle ajoissa paikkaamaan loukkaantunutta Carter Huttonia illan otteluun Dallas Starsia vastaan, joten joukkue päätti hakea apua katsomon puolelta. Kausikortin omistaja ja St. Louisin yliopistojoukkueessa pelannut amatöörivahti Tyler Stewart ei ollut uskoa tilannetta todeksi, kun hän kirjoitti yhden ottelun mittaisen pelaajasopimuksen ja puki joukkueen maalivahdin asun ylleen. 

- Olin vasta saapunut kotiin, kun minulle soitettiin. Tuntuu oudolta kuvailla sitä. Tämä on unelmieni täyttymys. Luulin, että istuisin vain penkillä tai jotain sellaista, mutta pääsinkin lämmittelemään joukkueen kanssa ja näkemään kaikkea mitä he tekivät, myyntiautomaattien korjaajana työskentelevä Stewart kertoi.

Ville Husso sai pikakomennuksen NHL:ään, kun Bluesin kakkosvahti loukkaantui. (kuva: AOP)

Pelikokemusta Stewart ei saanut, koska Husso saapui kiekkoareenalle viiden pelatun minuutin jälkeen. Sen jälkeen Stewart seurasi ottelua jälleen katsomosta, mutta vannoi ettei koskaan unohda iltaa Bluesin kokoonpanossa.

- Se oli todella hauskaa. Koin päävalmentaja Mike Yeon peliä edeltäneen puheen ja näin mitä pelaajat tekivät pukukopissa. On hullua miten rentoja kaikki olivat. Luulisi, että he olisivat edes vähä jännittyneitä, mutta jokainen vain vitsaili. Ei uskoisi, että he pelaisivat jääkiekko-ottelua. 

Ilta oli Bluesille onnistunut, sillä joukkue voitti vastustajansa lukemin 3-0. Nollapelin maalissa pelasi joukkueen ykkösvahti Jake Allen

Lue myös: NHL:n tulokasseuralla erikoinen ongelma - jo neljäs maalivahti loukkaantui!

Lue myös: NHL-ottelu muuttui joukkotappeluksi - katso video

Lähde: NHL

Kilpailut

Uusimmat