NHL-ottelu muuttui joukkotappeluksi - katso video

16.11.2017 17:30 - Sami Ikonen

Red Wings oli käytännössä varmistanut voiton, kun pelaajilta paloivat hermot.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:ssä kohtasivat Detroit Red Wings ja Calgary Flames. Ottelu oli Flamesin kuuden ottelun vieraskiertueen ensimmäinen. Pitkää kestävä matkailu ei alkanut liekkipaidoilla hyvin. Detroit oli kotonaan selkeästi parempi, kun ottelun päätöslukemiksi kirjattiin 8-2. Tehokkaimmat pelaajat olivat Detroitin Anthony Mantha ja Andreas Athanasiou. Molemmat tekivät tehot 2+1.

Ottelun mieleenpainuvin hetki tapahtui kolmannessa erässä, kun Flames oli 6-2 tappiolla. Kuusi minuuttia ennen loppua Detroitin Luke Witkowski taklasi Brett Kulakia. Hermostonut Kulak alkoi tapella Witkowskin kanssa, mutta päätyi nopeasti jään pinnalle. Kun voittoisa Witkowski oli siirtymässä tappelun jälkeen pelaajakäytävälle rangaistuksen takia, Flamesin tulokaspelaaja Matthew Tkachuk tökkäsi mailallaan pelaajaa jalkoihin. Osumasta suuttunut Witkowski kääntyi ja alkoi tapella tällä kertaa Tkachukin kanssa. Tappelu tapahtui joukkueiden vaihtopenkkien välissä. Pian tappeluun osallistui enemmän pelaajia ja kaikki iskuetäisyytellä olevat kiekkoilijat ryhtyivät vaihtamaan iskuja keskenään.

Detroitin maalivahti Jimmy Howard sai myös iskuja perille.

Ottelussa jaettiin yhteensä 141 jäähyminuuttia. Tappeluiden jälkeen Red Wings teki vielä kaksi maalia.