Kuva: Shutterstock

Radio Cityn kuulijat tekivät jälleen valintansa - tässä uusi tähdistökenttä

14.02.2018 09:00 - Tom Koski

Tälläkin kertaa kasaan saatiin timanttinen kokoonpano.

Radio Cityn All Star -kattaus on lyöty pöytään ja muutama edelliseen kentälliseen selviytynyt pelaaja joutuu väistymään uusien tähtipelaajien tieltä.

Uuden, timanttisen kuusikon pääset katsomaan alta.

Maalivahti:

Dominik Hrachovina, Tappara

23-vuotias tshekkiläinen jatkaa viime kaudelta tuttua hyvää trendiä. Kirvesrintojen viimeisenä lukkona, johon porkkanapöksyt voi luottaa.

Tapparan A-junioreihin kaudella 2011-2012 tullut veräjänvartija on tällä kaudella pelannut 41 ottelua ja torjuntaprosentti on 92,6%. Viimeiset viisi ottelua Tappara on voittanut ja Hrachovinalla on päästettyjen maalien keskiarvo todella hieno 1,8 per ottelu.

Puolustajat:

Miro Heiskanen, HIFK

Superjuniori, joka vuodenvaihteessa ei ollut terävimmillään nuorten MM-kisoissa, kun loukkaantumiset kiusasivat. Nyt Helsingin IFK:n puolustaja on päässyt loukkaantumisten jälkeen tositoimiin. Tapparaa vastaan käydyt back-to-back-matsit toivat tehot 2 + 1 = 3 ja Dallas Starsiin kolmantena varattu tähtipuolustaja näytti heti kaapin paikan.

Heiskasen otteet eivät ole menneet A-maajoukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäeltä ohi. Heiskanen pääsee nimittäin uransa ensimmäisiin miesten arvokisoihin ja heti olympialaisiin.

Mikko Lehtonen, Tappara

Viime kevään ensimmäiset miesten arvokisat pelannut Kiekko-67:n kasvatin nousu All Star -puolustukseen on vaan jatkumoa Lehtosen hyvällä kehityskäyrälle. Tällä kaudella mies on pelannut 49 ottelua ja tehnyt niissä hienot tehot 11 + 16 = 28, joka oikeuttaa puolustajien pistepörssissä sijan 10.

Mikko Lehtonen on myös Suomen Olympiajoukkueessa mukana ja on varmasti maajoukkueen peruskalustoa myös tulevina vuosina.

Hyökkääjät:

Tom Kallio, TPS

Kaiken nähnyt ja kokenut 41-vuotias kehäratsu jatkaa All starsissa edellisen äänestyksen tapaan. TPS:n kapteeni jatkaa ihailtavalla tasolla.

Vaikka turkulaisilla on ollut kevyt suvantovaihe, niin ”Tomppa” on ollut vireessä. Pistepörssissä Kallio on sijalla neljä tehoin 14 + 34 = 48, ja kun katsoo viimeistä kolmea kautta pelkästään tehopisteiden takaa, niin saldo on komeaa luettavaa: 58pist,  44 pist & 48 pist tähän mennessä.

Oula Palve, HPK

Keuruulainen teki syys-marraskuun aikana 19 pistettä ja sen jälkeen mies lähti Kerhon kanssa isosti lentoon. Joulu- ja tammikuussa Oula Palve nakutti todella kovat tehot 5 + 21 =26. Pistepörssissä sijalla 11 oleva Palve on ollut joukkuetoverinsa Kristian Vesalaisen kanssa kerhon hyvän vireen kulmakiviä.

Julius Junttila,  Kärpät

Tomi Kallion ohella Julius Junttila jatkaa All Star kentässä. Käytännössä koko kauden pistepörssiä johtanut Oulun Kärppien kasvatti on ollut paikkapaikoin täysin pitelemätön.

Junttila matkaa Olympialaisiin ja kenraaliharjoituksessa Tshekkiä vastaan mies oli laitettu ykköskenttään Joonas Kemppaisen ja Teemu Hartikaisen rinnalle.

Lue myös: Radio Cityn toimittaja yllätti - kärppävahti haastattelussa lenkkipolulta!

Kilpailut

Uusimmat